Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
07:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські контролюють дотримання мисливцями правил полювання та зберігання зброї

У Дніпрі поліцейські контролюють дотримання мисливцями правил полювання та зберігання зброї

З початку сезону полювання поліцейські відділення поліції в річковому порту Амур-Гавань спільно з представниками відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи виявили три факти порушення перевезення мисливської зброї та перевірили понад 60 плавзасобів.

Також, під час перевірки правоохоронці виявили двох порушників, які керували водним транспортом в стані алкогольного сп’яніння.

Відносно чоловіків складено два адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські нагадують, що за порушення правил полювання передбачена адміністративна відповідальність за ст. 85, 174, 190, 191, 192 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція закликає громадян дотримуватись чинного законодавства та не порушувати правил полювання.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Охотники  (04.08.20 18:55): самые тупые животные на земле!!! Убивать беззащитных- где смысл? Вот если бы зайцы и утки могли б ответный огонь открывать - вот это было бы справедливо!!! А так безмозглые неадекваты мочат беззащитных!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті