Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області ліквідовано пожежу у лісовому масиві

|«« «« »» »»|

Причиною лісових займань частіше за все стають: кинутий на узбіччя дороги недопалок, багаття, розведене у місцях з підсохлою травою, або свідомий підпал сухостою на полі біля лісу.

Ймовірно, через одну з цих причин і виникло займання у Павлоградському районі.

Так сьогодні, 21 червня, о 12:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в урочищі «Павлоградські Піски» Павлоградського державного лісового господарства.

За викликом направлені відділення 27 та 37 державних пожежно-рятувальних частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, вогнеборці встановили, що горить змішаний ліс на площі 0,602 га. З них 0,6 га склала низова пожежа, а саме лісова підстилка, та 0,002 га – верхова – стовбури хвойних дерев.

Пожежу локалізовано о 12:55 та ліквідовано о 16:47.

До гасіння займання залучено 15 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, а також співробітників та спеціальну техніку лісового господарства.

Шановні громадяни!
Не розводьте багаття в лісі або поблизу лісових масивів. Не кидайте недопалки та не загашені сірники у суху рослинність. Якщо ви раптом помітили пожежу, терміново телефонуйте до Служби порятунку «101».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Абакумыч  (22.06.20 16:39): Жаль что сосны эти погибнут. Кстати, еще вариант - умышленный поджог для выпила деревьев на древесину. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті