Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
19:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські виявили два факти порушення правил торгівлі тютюновими виробами

У Дніпрі поліцейські виявили два факти порушення правил торгівлі тютюновими виробами

Під час профілактичного відпрацювання міста правоохоронці вилучили понад тисячу пачок цигарок, які реалізувались без відповідних дозвільних документів.

15 червня у ході відпрацювання торгівельних закладів поліцейські у кіоску, розташованому по вулиці Карагандинська, що у Самарському районі задокументували факт реалізації тютюнових виробів із порушенням законодавства.

Цього ж дня, поліцейські Соборного відділення поліції зафіксували реалізацію тютюнових виробів без відповідних дозвільних документів у магазині, який знаходиться по проспекту Гагаріна.

Відносно порушників складені два протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті