Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
22:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом протизаконного прийняття в експлуатацію житлового комплексу «Олімпік-2»

Прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом протизаконного прийняття в експлуатацію житлового комплексу «Олімпік-2»
За результатами розгляду звернень власників квартир житлового комплексу «Олімпік -2» було встановлено, що 21 травня 2007 року у порушення вимог закону, без фактичного виконання всіх передбачених проектною документацією та державними нормами робіт, без змонтованого та випробуваного обладнання, державною приймальною комісією у складі 9-ти осіб підписано акт про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкту – «Багатоповерхового житлового комплексу «Олімпік- 2», що розташований в смт. Ювілейне на вулиці 8-го березня.

А 29 травня того ж року всупереч закону вище згаданий акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкту затверджено головою Дніпропетровської райдержадміністрації, на підставі чого працівниками КП «Дніпропетровське БТІ» були оформлені право установчі документи на вказані будинки та квартири на ТОВ «Дніпроцентрбуд», що надало товариству можливість в подальшому продати квартири в згаданих недобудованих будинках, як квартири закінченого будівництва.

За вказаним фактом 25 травня 2009 року прокуратурою Дніпропетровського району проти членів державної приймальної комісії та службових осіб Дніпропетровської райдержадміністрації порушено кримінальну справу за ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання службовим становищем та службове підроблення, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

У ході досудового слідства буде також надана юридична оцінка діям службових осіб ТОВ «Дніпроцентбуд»

Слідство по справі знаходиться на контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури області
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


mops  (04.06.09 00:03): Рита, а не надо детей учить Родину любить - надо учить детей не попадать в подобные ситуации, а если такое случиться, то чтобы они не молчали, а отвечали обидчиками всеми законными и нет методами, чтоб неповадно было. А любят родных и близких и животных, которые уж точно лучше людей! Ответить | С цитатой
Рита  (03.06.09 15:50): А сегодня не дали разрешение на митинг, возле облпрокуратуры, заметьте через суд!!!
Как бут-то люди у них денег просят! Не будет митингов, телевиденья и все забудут про олимпик-2», пока наши чиновники еще кого та не обдерут до нитки!
Больно смотреть Господа, люди на митинг с грудными детьми ходят!!! Мамам бы не нервничать детей кормить, воспитывать, а им надо их еще, от беспредела защищать.
Вывод: нашему Государству не нужны не мы не наши дети!!! И как детей учить любить Родину!!! Согласитесь это трудно. Мне как маме маленького сына очень больно!!!
Ответить | С цитатой
Юрист  (02.06.09 21:31): Согласно международному частному праву Ответчиком по искам частных лиц может быть в том числе и государство. Так что возмещение ущерба ляжет на наш с Вами гос. бюджет. А уже потом государство может в порядке регресса получить возмещение со своих гос.служащих, если захочет,конечно. Ответить | С цитатой
DarkKnight  (01.06.09 23:11): Рита,кстати верно подмечено. Грядет великий передел и власти и собственности как в 90-е. Ответить | С цитатой
Рита  (01.06.09 21:45): У меня нет слов!!! Такое ощущение что на дворе лихие 90, нет еще круче!!! Ответить | С цитатой
zita  (31.05.09 16:21): Наши власти борятся за Евро-2012 при этом не желая видеть дальше собственного носа-Олимпик -2!К кому идти за помощью,у кого просить защиты?Выразить вотум недоверия-начиная с городских чиновников,заканчивая областью!!!Они все одним миром мазаны!!! Ответить | С цитатой
Журналистка  (28.05.09 23:57): Кстати, информация о внедрении Перененцом новой жилищной аферы в жтзнь, можно прочитать на сайте http://www.dneprovka.dp.ua/index.php?id_topic=5867 Ответить | С цитатой
Сочувствующая  (28.05.09 23:25): Ну что за дурное государство у нас?!!! Каждый жулик типа Корбана и Брагинского делает то, что им хочется и все безнаказанно, да ведь у нас страшно жить и развивать бизнес. А наши власти еще и обижаются, что заграничные инвесторы нас опасаются и нехотят работать с нами. А всем пострадавшим Олимпийцам нужно дожимать правое дело до победного итога!!! Удачи ребята!!! Ответить | С цитатой
Urist  (28.05.09 19:47): Vyhod est vsegda. Nugno suditsya. Zel - doyti do megdunarodnyh sudebnyh instanziy. V kone4nom itoge otvetstvennost lyaget na gosudarstvo. Pokupateli v lubom slu4ae polu4at svoi dengi obratno uge iz gos. budgeta ewe i s vozmeweiem moralnogo uwerba. A UKRAINA v o4erednoy raz progremit na ves mir kak strana s kotoy nelzya imet nikakih otnoweniy. A bez vnewnih investiziy vnutrennyaya ekonomika perestanet suwestvovat. V kone4nom itoge postradaet vse naselenie strany.
Vyvod: Gosudarstvo obyazano v bligaywee vremya dostroit i vvesti doma v ekspluataziu.
Ответить | С цитатой
БПН  (28.05.09 19:44): Судить и посадить надо в первую очередь Перегенца. Он как серый кардинал всех заманил , втравил , сделал козлами отпущения и сидит в кустах строит новых планы , как кого-нибудь ещё надуть. Ответить | С цитатой
1 2 3 4
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте