Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському ремонтують заклади освіти

|«« «« »» »»|

Цьогоріч капітальні та поточні ремонти планується виконати в більш ніж 30 навчальних закладах міста.

26 травня Кам'янський міський голова Андрій Білоусов провів робочий об'їзд та перевірив хід виконання ремонтних робіт у школах та дитячих садках міста. Міський голова відвідав загальноосвітні школи № 25 та № 9, а також дошкільне відділення при ліцеї № 2.

На даний момент в будівлі школи № 9 за адресою: вулиця Долматова, 13, виконуються роботи з капітального ремонту їдальні. Проект передбачає капітальний ремонт приміщення, встановлення пластикових вікон, заміну комунікацій, установку нових меблів і технологічного устаткування. Роботи планують завершити за 1-2 місяці. Також за кошти школи та допомоги батьків йде ремонт актового залу.

У школі № 25 ведуться будівельні роботи з облаштування ресурсної кімнати, щоб забезпечити належні умови дітям з особливими освітніми потребами. Вже закуплено нові меблі та обладнання.

За рахунок коштів корпорації «НЕФКО» ведуться роботи з утеплення фасаду дитячого оздоровчого садка при ліцеї НІТ №2.

Цьогоріч капітальні та поточні ремонти планується виконати в більш ніж 30 навчальних закладах міста.

«У цьому році з місцевого бюджету передбачено близько 40 мільйонів гривень на капітальні та поточні ремонти наших шкіл та садочків. Переважно - це капітальні ремонти дахів, фасадів, створення 8 ресурсних кімнат і ресурсного центру в Південному районі, а також капітальний ремонт кількох їдалень. Окрім цього, ми працюємо над залученням коштів за надзвичайною кредитною програмою з боку Міністерства фінансів України. Це будуть кредитні гроші Європейського Інвестиційного банку (ЄІБ) і за рахунок цих коштів ми плануємо приступити до повної реконструкції школи № 16 та гімназії № 11. Паралельно ми працюємо над залученням кредитних коштів ЄІБ для утеплення 17 закладів освіти та охорони здоров'я. Це наші провідні лікарні, а також ряд шкіл і дитячих садків. У цьому році ми розробляємо проектно-кошторисну документацію і з січня наступного року плануємо приступити до робіт», - сказав Андрій Білоусов.
Ремонт загальноосвітньої школи №20 буде виконано за рахунок обласного бюджету. Обласне управління капітального будівництва виступило замовником, наразі йдуть тендерні процедури, після яких розпочнуться ремонтні роботи.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ЗВЕРНЕННЯ  (29.05.20 22:56): Пане мер вирішить будь ласка питання спортивної зали у СШ № 27, це ганьба, що в 21 столітті діти проходять навчання з фізкультури літом на дворі, а зимою в коридорі школи. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті