Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі судитимуть підприємця за самовільне зайняття земельної ділянки

У Дніпрі судитимуть підприємця за самовільне зайняття земельної ділянки

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно фізичної особи-підприємця за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки).

Встановлено, у 2018 році між вказаною особою та комунальним підприємством Дніпровської міської ради укладено договір, предметом якого було надання підприємцю у користування майданчика для паркування транспортних засобів площею 345 кв.м.

У подальшому, діючи всупереч вимогам чинного законодавства, підприємець самовільно зайняв земельну ділянку у розмірі 0,26 га, що у сім з половиною разів перевищує зазначену у договорі площу.

Умисними діями громадянин спричинив державі збитки на понад 260 тис грн – це сума недоотриманої орендної плати за користування земельною ділянкою.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вежливая муха  (14.05.20 17:33): Это только за аренду земли недополучили, а сколько за ведение предпринимательской деятельности с учётом сокрытия объёмов так сказать производственных площадей.. выжать всё до копейки с торгаша.. Відповісти | З цитатою
Не понял  (14.05.20 17:31): А почему только его? Почему не "аграриев" самовольно припахавших десятки га сельхозземель. Почему не чиновников-взяточников, понастроивших дач и перекрывших заборами проходы к речкам? Почему только жалкого чпшника из-за жалких 30 соток? Відповісти | З цитатою
3.14 приниматель  (14.05.20 17:13): Да Я!
Да мне по ую!
Да я пуп земли это предприниматели бизнесменысвинячие рыла !
Захотел занял !
Выставился органам власти и вместе хрю хрю почавкали из корыта !
Это сегодняшний бизнес Украины!
Или я не прав?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті