Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всех игроков СК «Днепр-1» обследовали на коронавирус!

|«« «« »» »»|

Днепровские футболисты вышли из затянувшегося этапа тренировок на самоизоляции и приступили к серии медобследований.

И первым обследованием в наше время, естественно, были анализы на коронавирус.

Об этом официальный сайт клуба сообщает следующее:

«Основний склад СК «Дніпро-1» у повному складі пройшов тестування на коронавірус. Гравці, тренери, персонал та усі працівники клубу, що безпосередньо контактують з командою (зокрема, водії, співробітники кухні, прес-служби та інші) здали зразки матеріалу для ПЛР-тестів. Тести робила пересувна лабораторія, що прибула з Києва.

Взагалі-то, футболісти звикли до регулярних візитів лікарів на базу, адже регулярно проходять диспансеризацію. Але цього разу привід поспілкуватися з людьми у білих халатах відрізнявся як змістом, так і емоційною складовою.

— Ми як лікарі бачили і відчували різний настрій футболістів, які заходили до кабінету, — зізналася лікар Лариса Шевченко, яка проводила тестування. — Хтось жартував, хтось лякався, а в деяких навіть температура падала. Взагалі, все було добре. Перед тестом ми кожному вимірювали температуру — ні в кого вона не перевищувала норму. Клінічно всі були здорові. Результати тестів плануємо отримати не пізніше як післязавтра — намагаємось робити їх швидше.

Далі, як розповіли медики, вони відвідають клуби Маріуполя, Запоріжжя та Одеси. А «Дніпро-1» вже зробив перший та важливий крок до поновлення футбольного життя. Наша команда й надалі діятиме у відповідності до протоколу, що був розроблений УАФ та УПЛ. У відповідності до нього на тренувальній базі в Придніпровську вжито усіх необхідних санітарно-гігієнічних заходів, і є всі умови для повноцінних тренувань».

Видео об обследовании игроков можно посмотреть здесь:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Болельщик.  (14.05.20 10:23): Всем успехов и удачи.Будьте здоровы и новых побед. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте