Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
19:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро – один із лідерів щодо підтримки ОСББ і ЖБК

Дніпро – один із лідерів щодо підтримки ОСББ і ЖБК

Дніпро є одним із лідерів щодо створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків і подальшої їх підтримки із міського бюджету. Так, цього року на співфінансування ремонтів у домах ОСББ і ЖБК передбачено 48 млн грн. Ці кошти розподілять між 337 переможцями.

Про це під час прямої телефонної лінії 13 травня повідомив спеціаліст відділу роботи з ОСББ, ОСН і ЖБК Дніпровської міської ради Владислав Макарець.

«Кожен, хто створює ОСББ, має розуміти, що у них є майже 100 % можливість отримати кошти із міського бюджету на компенсацію ремонтних робіт. Однак є межа, яку не можна переходити. Аби визначити максимальну суму фінансування, необхідно порахувати кількість житлової площі та помножити її на 0,75 % від мінімальної заробітної плати і вже після цього збирати і подавати документи», – розповів Владислав Макарець.

Зокрема, аби взяти участь у співфінансуванні на 2021 рік, необхідно до 30 вересня подати заяву, протокол загальних зборів, кошторисну документацію, яка підтверджує порядок, вид і суму проведення робіт.

Отримати консультацію стосовно участі у співфінансуванні ремонтних робіт можна у профільному відділі за адресою: вул. Мечникова, 7 або на сайті «Простір самоврядування».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мне таки есть что Вам сказать  (23.08.20 22:53): Наш председатель Джужа В. И. не платил в ЖЭК, говорил, что они ничего не делали. У него были долги. Как могли такому человеку разрешить организовать ОСББ? Передать ему дом? Жильцов особо не спрашивали. Сейчас хуже чем в ЖЭКе Відповісти | З цитатою
осмд  (14.05.20 04:30): Пора создавать спец отдел для проверке Председателей ваших ОСМД. Полный беспредел, показывать документы отказываются. Все документы поддельные и ни чего не делается.Кто этим "руководителям" так крышует? Вопрос?Они уверены в своей безнаказанности. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті