Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Українська діаспора в Чехії пропонує допомогу співвітчизникам під час пандемії

Українська діаспора в Чехії пропонує допомогу співвітчизникам під час пандемії

Ваші діти чи інші родичі залишилися сам-на-сам із пандемією в Чехії чи інших країнах Європи? Без грошей, даху над головою та роботи? Представники української діаспори готові допомогти вирішити побутові проблеми, підказати, як пройти медогляд, та організувати виїзд на Батьківщину.

Волонтерами у цій добрій справі виступили представники громадської організації «Cizinec nenн otrok». Допомогу вони надають у співпраці з Посольством України в Чеській Республіці.

ГО «Cizinec nenн otrok» може допомогти українцям, які зараз перебувають у Чехії, з житлом, їжею, пошуком безпечної роботи. Якщо треба, проконсультують із будь-яких питань. Підкажуть, де, як, коли можна пройти медичний огляд. Допоможуть і організувати виїзд в Україну.

Контакти:
Сайт – http://cizinec.eu/
Група у Фейсбуці – https://www.facebook.com/groups/198644141387188/
Електронна адреса – [email protected]

Мешканці Дніпропетровщини, що вже повернулися або мають намір приїхати з інших країн, можуть звернутися на телефон «гарячої лінії» – 0 800 500 474. Їм допоможуть дістатися домівки, пройти медичну діагностику та організувати режим самоізоляції. Телефонувати на «гарячу лінію» можуть і родичі, сусіди, друзі та знайомі тих, хто повертається з країн із епідемією коронавірусу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Злюка  (24.03.20 21:15): Вот выезд на родину можно и отложить. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті