Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре будут снимать боевик «Атеист»

В Днепре будут снимать боевик «Атеист»

Прокат новой картины запланирован по всему миру!

Руководить съемочным процессом будут ведущие европейские и американские специалисты. А снимутся в новом фильме целый ряд известных украинских актеров, у многих из которых судьба связана с нашим городом.

Об этом сообщают на странице Фейсбука Dnipro Film Commission, предлагая также мини-интервью с актерами будущого фильма:

«У грудні 2019 року Європейська кінокомпанія MUST SEE MOVIE, яка спеціалізується на виробництві і дистрибуції незалежного кіно, анонсувала зйомки масштабного бойовика «Атеїст» в Україні. Вже відомо, що прокат фільму планується не лише в нашій державі, але й в інших країнах світу, включаючи США і Канаду. Цей факт свідчить про те, що українське кіно поступово починає завойовувати світовий ринок.

У фільмі зіграють як відомі, так і молоді українські актори: Володимир Горянський, Остап Ступка, Роман Мацюта, Євген Олійник, Володимир Захарченко і Анастасії Капінус. Цікаво, що багато хто з цих акторів, мають пряме відношення до нашого міста. Анастасія Капінус, якій у фільмі дісталася головна жіноча роль, народилася у Дніпрі. А Володимир Горянський та Євген Олійник, вчилися в Дніпропетровському театральному коледжі, а потім працювали в місцевих театрах.

Креативний продюсер проекту Виктор Сокуренко розповів, що керувати знімальним проектом будуть європейські та американські фахівці, які мають великий досвід в кіновиробництві: генеральний продюсер, режисер, оператор, сценаристи, маркетологи. «Але ми налаштовані залучити максимальну кількість фахівців з України. При цьому більше розраховуємо на молодь, хочеться передати їм досвід іноземних колег, виростити крутих спеців», – підкреслив він.

Сам сюжет фільму його творці поки тримають в таємниці, але гарантують, що це буде класичний бойовик: з бійками, стрільбою, вибухами та погонями. Зйомки фільму відбудуться влітку 2020 го року, а прем'єра запланована вже на осінь цього ж року. Віктор Сокуренко відзначив, що зараз йде підбір локацій: «Поки Київ розглядається як основне місце зйомок, але якщо відповідні локації будуть знайдені в регіонах, а якщо місцева влада готова буде надати всебічну підтримку проекту, то знімальна група готова приїхати у будь-яку точку України».

Нашому колезі з Dnipro Film Commission, Виталію Бараннику, також вдалося поспілкуватися з акторами. Він перепитав, як би вони поставилися до того, якщо б зйомки проходили в Дніпрі.

Володимир Горянський: «Дуже люблю дніпровську публіку».

– Пане Володимире, скажіть, кого ви будете грати в цьому фільмі?

– Хотів зіграти главу мафії, але продюсери вмовили на роль тата головного героя, кажуть ми з ним чимось схожі. Подивимося, що з цього вийде. Якщо чесно, поки не знаю, чи буду я стріляти, або чи будуть в мене стріляти, але сюжет дуже динамічний. Коли читав його, затягнуло і самому стало цікаво, чим все закінчиться.

– Хотіли б ви знятися в кіно в місті, в якому пройшли ваші студентські роки, і де ви отримали перший досвід роботи на сцені?

– Йдеться, звичайно ж, про Дніпро. Одні з найкращих спогадів пов'язані з цим містом, все-таки молоді роки. На жаль, я не знаю знімаються взагалі у вас якісь проекти чи ні, але з великим задоволенням би взяв участь в подібному. І хочу сказати, що дуже люблю дніпровську публіку, я досить часто буваю на гастролях зі спектаклями у вашому місті, і глядач завжди дуже тепло і вдячно приймають нас. Чудові люди.

Анастасія Капінус: «Хотілося б знятися в рідному місті».

– Анастасія, це ваш перший великий проект в кіно. Що ви відчуваєте, приступаючи до зйомок, чого боїтеся та чи не бентежить вас той момент, що вашими партнерами будуть такі відомі українські актори як Остап Ступка, Володимир Горянський?

– До нового проекту я завжди підхожу із задоволенням. Для мене робота – неймовірно важлива частина життя, і в кожен проект я пірнаю з головою. Страху немає. Є приємне хвилювання перед чимось новим. За сюжетом це мало не єдина жіноча роль, так що вся увага сильних чоловіків у кадрі буде прикута до мене. З приводу Остапа Ступки та Володимира Горянського, я дуже рада такій компанії. Мені дико цікаво побувати з ними на одному майданчику та увібрати щось нове для себе.

– Як вважаєте, якби зйомки проходили в Дніпрі, Вам було б легше зніматися? Адже кажуть, що вдома і стіни допомагають.

– У моїй роботі ти скрізь повинен відчувати себе як вдома, особливо, якщо на знімальному майданчику декорація – будинок твого персонажа. А якщо серйозно, хоч в Києві я живу вже 5-й рік і його географію я знаю вже краще деяких киян, але в рідній Дніпро звичайно тягне. Хотілося б знятися і в рідному місті».

Городской сайт будет информировать о съемках этого фильма.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Евробляхер  (02.01.20 10:38): Муть какая-то будет Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте