Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
23:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

КБ «Південне» побудувало новий житловий будинок для співробітників

|«« «« »» »»|

На житловому масиві Червоний Камінь, на вулиці Шодуаровській, 9, уведений в експлуатацію новий житловий будинок для співробітників КБ «Південне». У 10-поверховій новобудові – два під'їзди та 80 квартир: 42 двокімнатні та 38 трикімнатних. Їх щасливими володарями стали сім'ї співробітників КБП.

Будинок побудований на кошти КБ «Південне», що зароблені в рамках комерційних контрактів. При отриманні житла співробітники вносять тільки 20% його вартості, на решту 80% їм оформляють безпроцентний кредит із розстрочкою на 20 років.

– У нас на підприємстві майже півтори тисячі молодих співробітників. І багато хто з них, особливо іногородні, відчувають гостру потребу у власному житлі. Я, наприклад, 10 років орендував квартиру, а сьогодні ми стали новоселами. Це велике свято, причому подвійне, бо, включивши нас до житлової програми, керівництво КБП таким чином показало зацікавленість у нас як у перспективних фахівцях. Від імені молоді хочу подякувати адміністрації підприємства і за підтримку, і за визнання, – сказав провідний інженер-конструктор, заступник голови Ради молодих фахівців КБ «Південне» Вадим Хом'як.

16 листопада всі новосели отримали ключі від нових квартир у будинку, що побудований із застосуванням енергозберігаючих технологій. Серед них, у першу чергу, варто відзначити особливе зовнішнє утеплення стін.

Територія навколо будівлі упорядкована: покладено асфальт, завезена земля для палісадників. Навесні навколо будинку будуть висаджені дерева й чагарники.

Це вже 21-й будинок, що побудований КБ «Південне» для своїх співробітників. Будівництво доступного житла – важлива частина соціальної політики КБП, яка спрямована на соціальний захист, створення сприятливих умов для праці, відпочинку, особистого і професійного зростання працівників, збереження їхнього здоров'я, гідну винагороду за працю. Усе це прописано в Колективному договорі КБ «Південне» – одному з найбільш прогресивних не тільки в галузі, а й в усій Україні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бред это  (14.02.20 15:51): Лучше бы написали как выдают эти квартиры. 3х комнатные - покупайте, без проблем... за 1.5 ляма. А логика "типа выдачи квартир молоднякам":
1. Сколько работаешь?
2. Кем работаешь?
3. Под кем ты работаешь?
4. Замолвит начальник за тебя словечко или нет.
Короче это просто пыль в глаза с этими квартирами. Коррупция и отмывание бабла.
Відповісти | З цитатою
ЛОЛ  (20.11.19 17:37): Все таки в НЕ подаренном новострое тоже есть большие плюсы. И первый, самый главный там с нулевой вероятностью вашими соседями будут маргиналы, как в соседних новостях, один ДР праздновал целую неделю и засрал весь подъезд, второй женщин бил ни за что.
Желаю новосёлам хороших, дружелюбных и отзывчивых соседей!
Відповісти | З цитатою
А хто ж платить  (18.11.19 12:16): За"бенкет"? 3х кімнатна квартира в тому домі коштує десь 900тис грн. І з них 700тис грн - без% кредит на 20років а це при сучасних тарифах кредитів десь 2 млн як подаруночек.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
так а где  (18.11.19 09:48): фото самого дома и квартир внутри? И 13к/м2 думаю норм цена за район. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лекарь  (18.11.19 09:15): Я живу в доме ЮМЗ, построенном в 1985г. Так вот абсолютно все соседи, рабочие завода, получили квартиры в возрасте 45-50 лет, когда дети уже заканчивали школу. А до этого они жили в бараках в одной комнате со взрослыми детьми.
Такова была советская реальность.
Відповісти | З цитатою
Grig  (18.11.19 07:53): 20% это хорошо. Но, цена за квадрат 13500грн. Для такого района ,ещё и на краю массива цена завышена процентов на 30. Качество работ внутри просто печаль. Советские розетки, советские наружные выключатели, дешёвая проводка.Где они такое откопали хз. Двери межкомнатные установлены так, что сразу под замену, и всё прочее так же...печально. И за ЭТО подняли цену с 10300грн до 13500грн за квадрат. И 20% почти никто не платил... Просили от 25% и то не довольны были, а 3-5этажи хотя бы 40% взноса. В итоге после пред просмотра квартир я от нее отказался в пользу частного дома) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Леня Лас-вегас  (17.11.19 19:21): Ничего себе эти коммунисты за наш счет жируют ничего не делая туи зарплаты за отопление заплатить не хватит а он 10 лет квартиру снимал при том что кб юг почти не приносит прибыли и практически полностью содержится за счет города так им еще и квартиры бесплатно практически дают. Вот где разсадник коммунизма. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
вапвап  (17.11.19 18:33): Совок города строил, а эти дом. Ляпедулы чепушовые. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ну да  (17.11.19 15:55): Кб молодцы! Кто то строит для своих работников жилье, а другие то и зарплату не платит Відповісти | З цитатою
очередную  (17.11.19 11:43): пристройку к Савкина-6 приклеили и назвали это вдруг новым... Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті