Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
15:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спортсмени Дніпропетровської області, які готуються до Олімпійских ігор, отримуватимуть стипендію

Спортсмени Дніпропетровської області, які готуються до Олімпійских ігор, отримуватимуть стипендію
16.08.2019 14:50 · Александра Финенко Сьогодні, 16-го серпня, в ході чергової сесії Дніпропетровської обласної ради було прийнято рішення щодо підготовки спортсменів області до Олімпійських ігор 2020 року і призначення їм щомісячних стипендій. Про це повідомляє Відкритий з місця подій. Після прийняття облрадою відповідного рішення планують створити спеціальну комісію, яка обиратиме стипендіатів. Порядок і механізм виплати грошових винагород буде визначено окремим розпорядженням голови обласної державної адміністрації. Програма призначення стипендій спортсменам була ініційована Дніпропетровською облдержадміністрацією з метою забезпечення підготовки спортсменів області до Олімпійських ігор 2020 у Токіо. Начальник управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Пшеничников у коментарі Відкритому зазначив, що він задоволений таким рішенням, адже воно повинно позитивно вплинути на підтримку та розвиток молодих спортсменів області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті