Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
16:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Литмузее Днепра открыли выставку Крупской

В Литмузее Днепра открыли выставку Крупской

На персональной выставке известной мастерицы народной вышивки Веры Крупской представлено более 200 красивых и эксклюзивных работ.

Вот что об этой выставке сообщает заведующая музеем «Литературное Приднепровье» (пр. Яворницкого, 64) Елена Аливанцева:
«На виставці представлено близько 200 робіт різних років (1955-2019): рушники, сорочки, спідниці, краватки, блузки, хустки, диванні подушки, сумочки, серветки, картини, які виконані хрестиковою технікою. Деякі з них вишиті майстринею ще в дитинстві.

Себе вона називає представницею рушникарства, бо рушникам віддає перевагу насамперед. Десятки вишитих нею рушників роз'їхалися по всій Європі. Помандрували до Канади, США, Австралії, Нової Зеландії.

В.П.Крупська брала участь у багатьох обласних виставках творів декоративно-ужиткового мистецтва. Свої знання та майстерність передала багатьом учням, у тому числі і двом своїм синам — Климентію та Кирилу. Їх роботи також представлені на виставці.

Майстриня стверджує: «І об’єктивну користь вишивання, і свою любов до цього виду декоративно-ужиткового мистецтва збираюся доводити решту свого життя».

Выставка будет работать до 15 августа.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте