Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Смешко: Це брехня, що держава дала 5% ВВП на оборону, насправді – не більше 2%

Смешко: Це брехня, що держава дала 5% ВВП на оборону, насправді – не більше 2%

Це брехня, що держава дала 5% ВВП на оборону, насправді це не більше 2%, але військовий бюджет закрили, і закрили для того, щоб українцям не було видно, як через «Укроборонпром» минула влада на крові заробляла шалені гроші.

Про це заявив лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко під час прес-конференції на тему: «План реформ Смешка в секторі національної безпеки та оборони».

«Багато було сказано, що ми на оборону дали 5% ВВП. Але це ж брехня! 5% – це сектор оборони і безпеки, як вони написали. Тобто на оборону виходить близько 2%, а далі закрили бюджет. А від кого закрили? Потім був «Укроборонпром», корупційні скандали, які відбувались. Від кого закрили бюджет? Все озброєння і техніка, яка є у нас – це таємниця. Але ж вона вся до номеру порахована в Москві, а що в нас інша зброя була? З 1991 року всі копії обліку є в Москві», – розповів Смешко.

На його думку, закрили бюджет для того, щоб не було видно, як через «Укроборонпром» на крові минула влада заробляла шалені гроші.

«Яка якість техніки, яку поставляли? Коли відремонтували три бронетранспортери, а потім хлопці зливають пальне, щоб завести хоч один, ще й за гроші добровольців. Про ці речі треба говорити і аналізувати. Більше того, треба обов’язково розібратись з тими політичними керманичами, які привели до цього стану», – зазначив політик.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте