Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Смешко: Посада прем’єра – це каторга. Але як офіцер я не зможу відмовитися

Смешко: Посада прем’єра – це каторга. Але як офіцер я не зможу відмовитися

За нинішніх умов, посада прем’єр-міністра – це каторга. Але якщо президент Володимир Зеленський запропонує її мені, я не зможу сказати «ні». Про це заявив лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

«Посада дуже відповідальна, і я не рвуся на неї. Але якщо буде коаліція і якщо президент Володимир Зеленський запропонує мені цю посаду, під час війни кадровий офіцер не зможе сказати «ні». Якщо тільки не буде кращої кандидатури», – заявив Ігор Смешко.

Він також додав, що чудово розуміє з чим і з ким доведеться мати справу.

«Я керував військовими підрозділами, що налічували 25–75 тис. осіб. Я знаю, що таке дипломатія, – я Надзвичайний і Повноважний Посол. Я знаю, що таке правоохоронна діяльність, – я очолював найбільший правоохоронний орган у державі. Я знаю, що таке спецслужби, – керував розвідувальним співтовариством цієї країни протягом майже 10 років. Економіка – теж дуже серйозна справа. Хоча економіка – це передусім люди, які нею керують. Я чудово знаю людей, які живуть у нашій країні. Я знаю олігархів і те, як вони стали олігархами, і що за ними стоїть. Я знаю всіх політиків і що за ними стоїть», – сказав політик.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте