Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
23:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Путешественника Сергея Гордиенко выписали из больницы. Когда в путь?..

Путешественника Сергея Гордиенко выписали из больницы. Когда в путь?..

Знаменитого путешественника из Днепра Сергея Гордиенко после перенесенной операции на брюшной полости выписали из клиники.

Напомним, что в этом году Гордиенко отправился в долгий поход по рекам и морям до Барселоны, где должен финишировать в следующем году. О внезапном обострении состояния здоровья, госпитализации и операции Городской сайт уже рассказывал.

И вот – отрадная новость, которой в группе «Видатний український мандрівник Сергій Гордієнко» поделился его друг и пресс-секретарь Павел Динец.

«Дорогі мої, чудові, найпрекрасніші люди! Спасибі Вам всім за підтримку - і моральну, і матеріальну! Розумію, що найбільше, що я можу зробити у відповідь, чим найкраще віддячити Вам, - це продовження експедиції. І вона триватиме! Це я Вам обіцяю. Слава Господу-Богу, подяка лікарям-добрим чаклунам - завдяки їм це вже найближчим часом стане можливим", - звернувся Сергій Іванович до своїх друзів і шанувальників - вже зі свого рідного обійстя. Так як з ліка рні мандрівника учора вже виписали.

Тепер, доки "вавки на череві" (за його власним виразом) остаточно загояться, підтягне інші свої проєкти - випуск сувернірного календаря, допише останні розділи книжки спогадів (про найцікавіші пригоди під час мандрів усеньким світом), остаточно підготує до друку фото-книгу (куди ввійдуть раніше не опубліковані його експедиційні світлини) тощо. Так що коротенький вимушений відпочинок для Сергія Івановича буде насиченим і змістовним».

Городской сайт от всей души желает путешественнику окончательного выздоровления и продолжения похода!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro  (01.07.19 12:49): Zdorovija vam Sergei i uspexov v vashix nachinanijax. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте