Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
13:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Школа DevEducation оголошує набір на навчання за IT напрямками

Школа DevEducation оголошує набір на навчання за IT напрямками

Міжнародні IT-курси DevEducation, один з лідерів IT-освіти в Україні, оголошують черговий набір за спеціальностями FrontEnd, Mobile Xamarin, QA, React Native, а також на базовий курс «Основи програмування (.Net C #)». Навчання проходить в очній формі протягом 2-4 місяців. За результатами навчання більшість студентів отримують пропозиції пройти співбесіди в IT-компанії.

«Ми працюємо з 2017 року, випустили понад 400 студентів, -- зазначає директор проекту Олена Черновол. -- Для нас важлива соціальна складова, будь-який бажаючий може пройти курси, вартість яких є символічною і, скоріше, мотивуючої до навчання. Але вимоги до студентів високі і ми прагнемо отримати найкращий результат.

Наша мотивація - підготувати кваліфікованих фахівців IT-галузі. поділитися знаннями і надати можливість працевлаштування».

«Третій рік курси проходять в Дніпрі і це місто для нас не просто крапка на мапі України. Це один із центрів формування компетенцій в нових знаннях, роль яких в економічних і суспільних процесах в усьому світі тільки зростає, -- говорить Ар'є Слуцький, керівник одного з департаментів IT-компанії WizardsDev - партнера школи. Ми постійно потребуємо приплив кадрів, які є навченими теоретично і володіють практичними навичками програмування. З вулиці, хлопців з такими знаннями, взяти вкрай складно і DevEducation -- відмінний канал, який знайомить нас з людьми, зацікавленими в розвитку своїх навичок і після невеликої «огранки» ми готові запропонувати високооплачувану роботу в IT-сфері».

У липні школа DevEducation почне заняття зі студентами на курсах React Native (розробка мобільних додатків), Mobile Xamarin (створення мобільних додатків), FrontEnd (навчання верстці шаблонів сайтів і WEB-додатків, а також створення призначеного для користувача інтерфейсу).

У серпні школа починає курси за направленням QA ( тестування ПО), також стартує базовий курсу з програмування, який адресований як починаючим навчання IT з нуля, так і тим, хто хоче підвищити свою кваліфікацію в області інтернет-технологій, або повністю змінити рід своєї діяльності і освоїти професію програміста.

Вартість навчання складає 1 200 грн на місяць. Записатися на тестування / співбесіду можна на сайті deveducation.com чи поштою [email protected]

IT-школа DevEducation - освітній некомерційний проект, створений у 2017 році на базі Дніпровської єврейської громади і ОРТу (навчальної програми "Освітні ресурси та технологічний тренінг"), мета якого - навчити всіх бажаючих будь-якого віку і рівня підготовки, актуальним IT спеціальностями. Навчання проходить в очній формі. Загальна кількість випускників проекту перевищила 400 людей, 87% з яких працевлаштовані в сфері IT. В Україні школа DevEducation також працює в Києві.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте