Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
04:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепровском Художественном музее покажут всю красоту Карпат

В Днепровском Художественном музее покажут всю красоту Карпат

14-го июня в Художественном музее (ул. Шевченко, 21) откроется новая выставка Василия Красёхи «Карпаты +».

О предстоящей выставке директор музея Татьяна Шапаренко сообщает следующее:

«14 червня 2019 року о 16:00 у виставковій залі Дніпропетровського художнього музею відбудеться презентація виставки «Карпати+» художника Василя Андрійовича Красьохи. Виставка працюватиме впродовж місяця і стане місцем, де можна буде не лише насолодитися професійним мистецтвом, а й впорядкувати думки, віднайти природню рівновагу.

Презентація виставки відбудеться без автора – за художника говоритимуть картини, це дасть змогу зосередитися саме на творах. А вже 27 червня о 16:00 відбудеться творча зустріч з Василем Андрійовичем, коли в кожного вже буде сформована власна думка про експозицію і, звісно, питання, які можна буде поставити митцю.

Виставка яскраво представить художника як шукача правди, гармонії. Василь Андрійович – це приклад оптимального поєднання класичних традицій, школи, таланту, працездатності та відкритості серця. На його виставках не знайти епатажу чи провокацій – саме це і привертає увагу, виділяє серед інших у сьогоденні. Богдан-Ігор Антонич писав, що «велика простота – найвища досконалість», таку досконалість і демонструє художник Василь Красьоха. Споглядаючи його картини, здавалось би з простими «сюжетами», глядач несвідомо занурюється у філософію буття, помічає утаємничене, сакральне в кожній травинці, в кожному промінці сонця, в кожному відблиску на воді. Роботи Василя Красьохи у своєму естетичному вираженні є надзвичайно багатими за змістом та кольоровими матеріями і мають потужну енергетичну наповненість та духовну глибину.

Красьоха Василь Андрійович – член Спілки художників України, Заслужений художник України, живописець. Народився 12 березня 1954 року в с. Хрясь Маневицького району Волинської області у селянській родині. З ранніх років свого життя він відчував потяг до прекрасного, естетично оцінював природу рідного краю. На сьогодні мистецький доробок художника сягає за тисячу робіт. Його картини зберігаються у фондах Міністерства культури України, музеях та приватних збірках багатьох країн світу (Німеччина, Росія, Польща, Японія, США та інші)».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Я  (08.06.19 06:44): Всю красоту карпат. Без лесу? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте