Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримали домашнього насильника

У Дніпрі патрульні затримали домашнього насильника

31 березня, близько 1-ї години ночі патрульні отримали виклик про домашнє насильство на проспекті Богдана Хмельницького.

Охоронці порядку оперативно прибули за вказаною адресою, де на них чекала заявниця. Жінка пояснила патрульним, що її співмешканець порізав руку сину, предметотом схожим на мачете. Після чого зачинився в квартирі, де знаходиться 3-річна дитина.

Інспектори надали домедичну допомогу хлопцю та викликали карету швидкої медичної допомоги. З дозволу власниці квартири, поліцейські спробували зайти до приміщення, однак чоловік забарикадувався, та не давав можливості співробітникам поліції потрапити до помешкання. 32-річний чоловік тримав двері та намагався чинити опір.

Декількох секунд вагання громадянина вистачило патрульним і вони миттєво забігли до квартири та затримала правопорушника. На щастя, малолітня дитина не постраждала.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Чечелівського відділку поліції, для подальшого з'ясування обставин цієї події.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті