Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція Дніпра попереджає про відповідальність за незаконний продаж хвойних дерев

Поліція Дніпра попереджає про відповідальність за незаконний продаж хвойних дерев

За два дні рейду дільничними офіцерами поліції вже було виявлено 7 таких порушень та вилучено близько 50 ялинок.

У Дніпрі розпочато профілактичні заходи з виявлення фактів незаконного продажу ялинок та попередження випадків незаконної вирубки лісових насаджень.

З цією метою були створені робочі групи, до складу яких входять працівники сектору превенції Дніпровського відділу поліції, державні інспектори з охорони навколишнього середовища, працівники обласного управління лісового та мисливського господарства та громадські організації.

Крім цього, особовий склад поліції, який несе службу на блок-постах, орієнтований на виявлення під час огляду автотранспорту хвойних дерев та встановлення законності їх перевезення та вирубки.

Поліція звертає увагу, що за незаконний продаж ялинок передбачена відповідальність за ст. 152, ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У разі виявлення порушень чинного законодавства поліцейські будуть складати відповідні матеріали, а продавцям-порушникам загрожуватиме штраф.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пасажир  (24.12.18 23:06): Каждый год одно и тоже .
Одни продают
Другие покупают
Третьи берут за это откаты и подбирают кэш
Відповісти | З цитатою
Yura  (23.12.18 09:11): Предупредили это хорошо. Только рейды проводят по местам, где продают елки люди без "крыши". Пример 12 квартал, несколько ( 5-6) точек продажи. И все точки контролируются, как в общем и весь рынок на квартале людьми с "кавказа" , а дальше цепочка пошла к Александру Петровскому-Налекрешвили. Это местный криминальный авторитет, который на днях фотографировался с Порошенко, а сват - Павелко. Відповісти | З цитатою
Человек  (22.12.18 22:16): А где потом подевались изъятые ёлки? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті