Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині на в'їзді у селище Сад Синельниківського району капітально відремонтували дорогу

На Дніпропетровщині на в'їзді  у селище Сад Синельниківського району  капітально відремонтували дорогу

На Дніпропетровщині приводять до ладу і траси національного значення, і дороги між населеними пунктами, і сільські вулиці. Не натішаться новому якісному покриттю і мешканці селища Сад Синельниківського району.

Раніше на в’їзді до населеного пункту асфальту взагалі не було. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Мешканці Дніпропетровщини мають пересуватися якісними автошляхами – таке завдання Президента України Петра Порошенка. В області капітально ремонтуються траси, дороги між населеними пунктами, сільські вулиці. За рахунок обласного, міського бюджетів та дорожнього фонду. З відновленням «артерій» відроджується інфраструктура села, а отже, розвивається і регіон у цілому», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Дорога на в’їзді у селище Сад, що поблизу Іларіонового, раніше була розбита. Жодного «клаптику» асфальту – лише щебінь.

Автошляхом щодня їздить шкільний автобус – підвозить учнів до місцевої опорної школи та назад додому. Діти згадують про суцільні ями та вибоїни на звивистій дорозі. Нині, після капремонту, рівним покриттям діставатися на навчання – саме задоволення.

«Дуже зручно тепер, не підстрибуємо вже під час поїздки, – поділилася школярка Юлія Стороженко. – І влітку можна буде на велосипеді досхочу покататися».
«До хорошого швидко звикаєш. Ми вже й забули, якою була тут дорога. Точніше, її не було – поки доїдеш, відіб’єш усе, що тільки можна, – сказав водій шкільного автобусу Борис Нестеренко. – Дуже дякуємо тому, хто зробив таку чудову дорогу».
Якісному асфальту зраділи й інші мешканці селища, особливо – власники авто.
«Асфальтом, звісно, краще їздити, аніж ямами. І зручно, і безпечно», – підкреслив місцевий Павло Осипов.
Гарантія на відремонтовану дорогу – п’ять років.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Честность  (28.12.18 22:35): Здравствуйте. Репортаж не полный,дорога в сторону пгт Иларилново не доделать, как и в второму посёлка Сад. Врут чиновинки как и президент. Картинка хороша а на деле пшик. Если даже снег ,недавно выпавший в обоих населенням пунктах не чистили,а все замерзли и люди ходят и мучаются. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті