Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В обласній раді обрали переможців конкурсу журналістських робіт

В обласній раді обрали переможців конкурсу журналістських робіт

«Нові громади – нові можливості» – такою є назва і головна тема першого обласного конкурсу для журналістів. До участі подали 69 матеріалів, присвячених реформі децентралізації та досягненням об’єднаних територіальних громад в регіоні.

Журі конкурсу до якого увійшли журналісти, редактори та експерти з питань реформи оцінили якість матеріалів та визначили імена переможців конкурсу.

Конкурс був поділений на чотири номінації: онлайн-публікація, стаття в друкованому ЗМІ, радіоматеріал та відеоматеріал (розміщених у 2017-2018 роках ). В кожній з них визначили трьох переможців, які нагороджуються дипломами та грошовими преміями у розмірі:
І премія – 12 000 грн.
ІІ премія – 10 000 грн.
ІІІ премія – 7 000 грн. *
(без урахування податків).

Також незабаром пройде офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу.

Конкурс проводився за методологічної підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні». Далі за бажанням переможців вони можуть подати свої матеріали на всеукраїнський етап конкурсу.

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов прокоментував:

«Одним з пріоритетів нашої роботи є підтримка та визнання талановитих спеціалістів Дніпропетровщини. Мета Конкурсу «Нові громади – нові можливості» – це також сприяння реформі децентралізації в Дніпропетровській області, поширення кращих практик, ініціатив і позитивних зрушень у розвитку громад. І, безперечно, визнання найталановитіших журналістів області! Я дякую вам за вашу працю та небайдужість».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті