Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
12:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі демонтували вже 35 наливайок

|«« «« »» »»|

Майже за півтора місяця у Дніпрі демонтували 35 наливайок. Їх прибрали з вулиць міста у рамках чергової хвилі боротьби з місцями незаконного продажу алкоголю на розлив. Цю операцію ініціював міський голова Дніпра Борис Філатов.

Третього липня один із таких кіосків демонтували на вул. Авіаційній. Скарги на нього від місцевих мешканців до міської ради надходили регулярно.
«Інспектори зафіксували тут незаконний продаж алкоголю на розлив, а також продаж алкогольних напоїв після 22:00. Як відомо, наприкінці травня у Дніпрі запровадили заборону на реалізацію алкоголю з 22:00 до 7:00. Ми попереджали власників, щоб вони прибрали кіоск у семиденний термін самостійно – вони проігнорували це», – зазначив начальник Інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз.
На місце демонтажу приїхав чоловік, який представився власником кіоску. Він стверджував, що тут не продають алкогольні напої взагалі. Проте вітрина МАФа, на якій стояли пляшки з пивом, свідчила про протилежне.
«Біля цього кіоску постійні клієнти завжди залишали багато сміття: і пляшки, і одноразові стаканчики, і чим закушували, і що палили – жах. Сиділи тут на бордюрі постійно. Добре, що його прибирають», – каже місцева мешканка Олена Олександрівна.
Руслан Мороз зазначив, що скарги щодо наливайок дніпровці можуть залишати у спільноті в соцмережі. Усі повідомлення перевірятиме Інспекція з питань благоустрою Дніпровської міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прохожий  (04.07.18 08:05): В одних местах убирают в других они появляются. АТБ 89 на пр-кте И.Мазепы 2Б, появился помятый ПИВО и т.д. через дорого в парке возле обувного лотка стоит...налив... и что, кто-то что-то решает? Відповісти | З цитатою
777  (03.07.18 19:58): конкурентов убирают? на левом-3 в тупике как было штук 7 их так и остались: одна прямо остановке троллейбуса, а на базаре так вообще клондайк для показухи, хоть каждую неделю показатели показывай. Відповісти | З цитатою
алла и лида  (03.07.18 19:41): на солнечном ул малиновского 54 на остановке продают пиво и сигареты в 20 метрах детская плошядка когда примите меры что на закон наплевать а скоро выборы Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Сергей  (03.07.18 15:43): На пр.Гагарина на красной линии есть три малоприметные снаружи наливайки. Контингент... Первая расположена по адресу пр. Гагарина 86 (во дворе). В виде вагончика с окошком и дверью. Вторая вообще зашифрована: в ёлочках и оплетена диким виноградом. Расположена в тупике первого трамвая (если ехать от нагорки- слева перед светофором ул.Лазаряна и пр.Гагарина). Третья на ул.Марии Кюри в гараже. Рядом собираются люди своеобразные... Сносят туда макулатуру, метал и т.д. В обмен ликёро- водочные изделия. Процесс распития и натур- обмена идёт с рассвета и до часов 9-ти утра. Адрес- ул. Марии Кюри д.11 (справа от дома). Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Я  (03.07.18 15:39): Отлично! Недалеко на улице Киевской, на остановке разливают в ларьках алкоголь начиная с пол 5 утра , помимо этого добавляют в алкоголь посторонние вещества. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
против  (03.07.18 15:39): а куда жаловаться на наливайки фиговые? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті