Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Діти учасників АТО відправились на відпочинок до Данії

|«« «« »» »»|

Восьмеро дітей учасників АТО з Дніпропетровщини поїхали на безкоштовні канікули до Данії. Хлопчики та дівчатка відпочиватимуть у європейському таборі протягом десяти днів.

Про це повідомила начальник управління з питань учасників АТО ДніпроОДА Наталія Шуліка.
«Третій рік поспіль відправляємо дітей Дніпропетровщини на відпочинок за кордон. В Данію цьогоріч їдуть восьмеро хлопчиків та дівчат. Це діти інвалідів війни та загиблих військовослужбовців. Такі канікули стали можливими завдяки співпраці ДніпроОДА, датської волонтерської організації «Ластівка» та українських волонтерів», – розповіла Наталія Шуліка.
На канікули поїхали діти від 9 до 13 років. Це їхня перша тривала подорож без батьків.
«Щоб відчувати себе більш впевнено і комфортно, я взяла з собою речі, які подарували мама і тато. Коли я на них дивлюся, відразу посміхаюсь і всі страхи зникають», – сказала 10-річна дніпрянка Даша Товстик.
Мама дівчинки намагається стримати хвилювання.
«У 2014 році в зоні АТО наш тато отримав важке поранення. Тому донька швидко подорослішала. Вперше відправляю її до табору, та ще й за кордон!, – поділилась емоціями мама Олеся Товстик. – Добре, що організовують такі поїздки. Діти дізнаються багато нового, побачать, як живуть люди в Європі».
Побачити на власні очі справжній океан прагне й 10-річний Євген Бунчиков з П’ятихаток. «У нашому селищі є ставок, ми їздили на море, але ж океан - це зовсім інше! Хочеться зрозуміти, який він, - каже хлопчик. – Головне, про що попередили батьки - завжди бути на зв’язку». Поїздка до Данії триватиме десять днів. Юних мандрівників супроводжуватиме психолог. В програмі – активний відпочинок: аквапарки, екскурсії та освітні курси.

Діти АТОвців з Дніпропетровщини цьогоріч також відпочинуть в Австрії, Греції, Польщі та Бельгії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Lexa  (06.06.18 18:44): А в Дании что есть океан??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті