Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Реліз-Борис Філатов зустрівся з послами країн Вишеградської групи

Реліз-Борис Філатов зустрівся з послами країн Вишеградської групи

6 червня міський голова Дніпра Борис Філатов зустрівся з послами країн Вишеградської четвірки – Польщі, Угорщини, Чехії та Словаччини.

«Я радий привітати вас у славному місті на Дніпрі – місті, яке зараз вважається феноменом нової української політичної нації, місті полінаціональному й мультиконфесійному, в якому переважно розмовляють російською, але ніхто не ставить під сумнів державну мову, яке у 2014 році показало приклад громадянської мужності. Тут зароджувався супротив російській агресії, волонтерський та добровольчий рухи», – зазначив Борис Філатов.

На зустрічі обговорювали можливу співпрацю між країнами Вишеградської групи та Дніпром.

«Наша головна мета – налагоджувати контакти з регіоном. Перш за все, торговельно-економічні зв'язки. Хоча й зараз оборот немалий, але нам є що розвивати. Тому ми приїхали познайомитися з містом, його можливостями. Звісно, хотілось би, щоб був мир. Адже ви живете дуже близько до фронту, там ми сподіваємося, що скоро в Україні буде мир. Ми всі зацікавлені у стабільній та розвиненій Україні. Хотіли би бачити її сильною та незалежною», – зазначив Надзвичайний і повноважний посол Угорщини в Україні доктор Ерно Кешкень.

Довідка.

Вишеградська група (Вишеградська четвірка) виникла після зустрічі президентів Польщі Леха Валенси і Чехословаччини Вацлава Гавела та прем'єра Угорщини Йожефа Антала 15 лютого 1991 року в угорському місті Вишеграді. Головною її метою тоді було визначено інтеграцію до євроатлантичних структур.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Жоржетта  (08.06.18 13:35): Кто там работает фотографом? Глядя на фото складывается впечатление что это допрос какой то, где приветливые лица?
Тут у меня внутри, Проня Прокоповна, завелся к вам такой стремительный карамболь!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті