Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Викладач ДНУ – дворазова чемпіонка України з пауерліфтингу

Викладач ДНУ – дворазова чемпіонка України з пауерліфтингу

Доцент Дніпровського національного університету Ірина Головійчук стала дворазовою чемпіонкою України у вправах жим лежачи та багатоповторний жим. У жимі лежачи вона виконала норматив – Майстер спорту.

Відкритий Чемпіонат Півдня України з PUSH&PULL, жиму лежачи, станової тяги та багатоповторного жиму, підйому штанги на біцепс серед чоловіків та жінок відбувся 2-3 червня на базі спортивного комплексу «Blas» у м. Дніпро. Головою оргкомітету змагань був Тимофій Кравченко, головним суддею – рефері міжнародної категорії Вадим Коцага.

Ірина Головійчук — доцент кафедри фізичного виховання та спорту факультету медичних технологій діагностики та реабілітації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Активну підготовку до змагальної діяльності з пауерліфтингу Ірина розпочала з січня 2017 року. У березні цього року відбувся перший старт – чемпіонат області з пауерліфтингу у м. Кам'янське (вправа жим штанги лежачи), на якому Ірина стала чемпіонкою області. А в квітні на відкритому чемпіонаті області з пауерліфтингу, що проходив у Дніпрі, наша спортсменка виборола срібло з багатоборства (жим штанги лежачи, присідання зі штангою на плечах, станова тяга).

«Починаючи з 2007 року фітнес та заняття у тренажерному залі є основою мого здорового способу життя, оскільки багаторічний досвід професійного спортсмена завжди спонукає до пошуку нових і цікавих видів рухової активності, – розповіла Ірина Головійчук. – Уже понад десять років як викладаю не тільки на кафедрі фізичного виховання та спорту, а й треную в спортивно-оздоровчому центрі ДНУ з аеробіки й тренажерного залу, багато уваги приділяю пошуку нових методик у розвитку фізичних якостей студентів. Напевне, саме це й стало точкою відліку для особистого вдосконалення у новому виді спорту».

У перспективних планах спортсменки – підготовка до чемпіонату Європи і світу з жиму лежачи.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Чиновнег  (06.06.18 13:55): Моск нада качать! Вот как я нопример. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті