Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
02:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі посадовицю, яка сама себе преміювала, визнано винною

У Дніпрі посадовицю, яка сама себе преміювала, визнано винною

Постановою суду першої інстанції провадження у справі було закрито, проте прокуратура не погодилась з таким рішенням суду.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію Дніпропетровської місцевої прокуратури №4 та визнав винною начальника управління-служби у справах дітей районної у місті Дніпрі ради у вчиненні адміністративного корупційних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів; вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Встановлено, що вказана особа, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції», не повідомила керуючого за напрямком заступника та голові районної у місті ради про наявний конфлікт інтересів та з листопада по грудень 2015 року видала накази про особисте преміювання, на підставі яких у подальшому незаконно одержала майже 10 000 гривень бюджетних коштів.

Постановою суду першої інстанції провадження у справі було закрито, проте Дніпропетровська місцева прокуратура №4 не погодилась з таким рішенням суду та подала апеляційну скаргу.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури та визнав жінку винною у скоєнні вказаних адміністративних корупційних правопорушень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кастро  (02.04.18 17:25): А нельзя признать виновными тех, кто начисляет себе зарплаты по 20-ть тысяч, а остальных держит на минималке? Відповісти | З цитатою
Fidel  (02.04.18 16:11): Интересно, а премирование самих себя членами НАЗК не имеет конфликта интересов? Почему там прокуратура промолчала? Вопрос риторический Відповісти | З цитатою
шут  (02.04.18 15:35): я тоже хочу премию- но честную Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті