Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У дніпровській лікарні викрили злочинну схему по заволодінню грошовими коштами

У дніпровській лікарні викрили злочинну схему по заволодінню грошовими коштами

За більш ніж три роки зловмисники привласнили 87 000 гривень.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно трьох осіб – двох службових осіб комунального закладу охорони здоров’я міста Дніпра та їх пособника за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.191 та ч. 1 ст. 366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем вчинене за попередньою змовою групою осіб; службове підроблення).

Так, з метою заволодіння грошовими коштами комунального закладу вказані службові особи офіційно оформили на роботу колишнього співробітника, запропонувавши йому одержувати трудовий стаж без фактичного виконання своїх обов’язків.

Раз у місяць завідувач господарством за попередньою змовою зі своїм безпосереднім керівником вносила до офіційних документів неправдиві відомості щодо начебто відпрацьованих робочих годин фіктивного працівника та у подальшому передавала їх до бухгалтерії лікарні для нарахування та виплати заробітної плати, достовірно знаючи, що ніякі роботи фактично не виконувались.

Таким чином, у період з квітня 2014 по грудень 2017 зловмисники привласнили перераховані в якості заробітної плати грошові кошти комунального закладу у сумі понад 87 тисяч гривень.

Наразі всім причетним особам повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (05.03.18 18:27): Так в этих больницах если тебя направили ложиться , за только Поздороваться с санитаркой , 2000гр , а уж медсестра , там по взрослому...тариф. Вы видели какие машины докторов во дворе Мечникова стоят?! Ну и что , и ни чё ... Поэтому своего оформили для стажа , а деньги свой с другого дела получает. Відповісти | З цитатою
Украинец  (05.03.18 16:30): Вот это я понимаю борьба с коррупцией так борьба.
P.S. И смех и грех ей богу, тут судьи прокуроры и им подобные миллионами взятки берут, а они вот этими врачами хвастаются.
Відповісти | З цитатою
Удивили  (05.03.18 13:57): По факту это не единичный случай. Практикуется во многих учереждениях Відповісти | З цитатою
ого  (05.03.18 12:41): это по 2000 грн в месяц???как-то маловато для офЗП Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті