Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З будинку на Січеславській набережній продовжує сипатися фасад

З будинку на Січеславській набережній продовжує сипатися фасад

Один із будинків просто у центрі Дніпра — на Січеславській набережній — перетворився на загрозу для містян. З п’ятого поверху ввечері 15 лютого відвалився величезний шматок цегли і пошкодив припарковані автомобілі.

Частини фасаду протягом наступного дня обвалювались прямо на тротуар, де знаходиться вхід до дитячої ігротеки! На щастя, обійшлося без жертв.

Проте вже цими вихідними каміння полетіло із сусідньої частини фасаду! А голова ОСББ тільки і знає, що годувати людей обіцянками: ремонтними роботами біля будинку і не пахне. Кореспонденти 11 каналу дізнавалися — що повинно статися, аби реставрація почалася, та що думають про цю ситуацію у міськраді.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Врач  (21.02.18 14:09): А шо такое? Перенаименовали, а фасады все еще сыплются. Слава мыздобулам. Відповісти | З цитатою
Хм  (21.02.18 13:52): Что там какой-то фасад, вся Ураина, целая страна "сыпется". Відповісти | З цитатою
Горожанин  (21.02.18 12:57): Раз ОСМД , то все накинулись!!! Посмотрите вокруг на дома ж/фонда города. А создающим ОСМД это тема задуматься и если создавать то с какими бумагами о техническом состоянии от Жэк. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті