Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровській міськраді нагородили ветеранів-інтернаціоналістів

|«« «« »» »»|

15 лютого у Дніпровській міській раді відбувся урочистий прийом до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Серед запрошених – ветерани-інтернаціоналісти, більшість з яких пройшла війну в Афганістані.

Привітала усіх присутніх виконувачка обов’язків міського голови Дніпра Світлана Єпіфанцева.

Вона подякувала ветеранам за їхній подвиг і зазначила, що міська влада й надалі докладатиме максимум зусиль для їхньої соціальної підтримки, а також родин, загиблих в Афганістані воїнів.

«У цей день хочу сказати: це – ваша перемога, а також тих, хто, на жаль, не повернувся з тієї війни. Ви – справжні чоловіки, герої. Здоров’я, благополуччя, наснаги, родинного затишку та тепла. Цінуємо ваш подвиг», – сказала Світлана Єпіфанцева.

Після цього представниця мерії нагородила пам’ятними медалями «Захиснику Вітчизни», Почесними грамотами Дніпровської міської ради та вручила Подяки міського голови найактивнішим представникам афганського руху у Дніпрі.

Зі свого боку, голова Міської ради родин загиблих в Афганістані Лідія Горбенко подякувала керівництву міста за ту соціальну підтримку, яку надають.

«На жаль, на державному рівні ми не відчуваємо соціального захисту. Дякуючи міському голові Борису Філатову, такі родини мають соціальну, матеріальну підтримку на міському рівні. Втішені, що місто про такі родини не забуває і допомагає», – додала жінка.

У Дніпрі до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан коштом міського бюджету 300 учасникам бойових дій у цій країні надають матеріальну допомогу по 1 000 грн кожному, а 459 інвалідам-афганцям – по 1 150 грн.

Окрім того, 91 родина загиблих в Афганістані воїнів та сім’ї померлих афганців раз на рік одержують одноразову допомогу у розмірі 10-ти прожиткових мінімумів (17 000 грн на кожну родину). Цим родинам щомісяця надають матеріальну допомогу у сумі 700 грн кожній на оплату житлово-комунальних послуг.

Також у міському бюджеті закладено кошти на санаторно-курортне лікування воїнів-інтернаціоналістів та матеріальну допомогу на лікування.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


JC  (16.02.18 11:44): Наградили ихтамнетов образца 80-х годов. Дно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кризис  (16.02.18 00:02): Вот только посмотрел последнюю серию Крепость Бадабер ... Відповісти | З цитатою
А  (15.02.18 17:48): у нашего председателя иконостас все растет... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті