Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В обласному перинатальному центрі відкрили буккросинг

|«« «« »» »»|

Читати модно, тим більше – в буккросингах. ДніпроОДА відкрила ще один сучасний пункт обміну книжками. Цього разу – в Дніпропетровському обласному перинатальному центрі. Як це було – у фоторепортажі.

В обласному перинатальному центрі відкрили новий буккросинг. Книги на будь-який смак. Від класики до сучасності.

«Ми розпочали відкривати буккросинги ще у 2016 році. Перший з'явився в будівлі ДніпроОДА – тепер облаштовуємо їх в лікарнях та школах. Хочемо, щоб такі полиці в формі англійського слова «READ» з'явилися в кожній державній установі. Книжки потрібно читати, це корисно і модно. Той, хто читає, завжди переможе того, хто дивиться телевізор», - поділився радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

300 нових книжок щойно з друку. Лікарі та пацієнти задоволені.

«Буккросинг – сучасний підхід до книги, гарна спроба відволікти молодь від гаджетів. Цей подарунок – дуже цінний та незвичайний. Я побачила книгу Михайла Грушевського, тож візьму її почитати», - розповіла головний лікар Дніпропетровського обласного перинатального центру Людмила Падалко.

Є книги і дніпровських письменників. Зокрема, Яна Валєтова та Макса Бужанського. Молодь одразу зацікавилась книжками.

«Ми прийшли на урок статевого виховання та потрапили на відкриття буккросингу. Я вже обрала для себе книгу Олександра Довженка «Україна в огні». Читати – добре, тому що з книг багато дізнаєшся і вони навчають правильним, добрим вчинкам», - поділилася учениця 11-го класу дніпровської школи № 35 Ілона Коберняк.

Буккросинг – вільна бібліотека, яку облаштовують у громадських місцях. Ідея полягає в обміні книжками. Головне правило – замість взятої книжки потрібно поставити іншу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанка  (07.02.18 15:16): Идея хорошая, но подборочка жутковатая. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті