Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
05:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники спільно з правоохоронцями навчали дітей правил поводження взимку

|«« «« »» »»|

Засніжена пора, найкраща для дитячих веселощів. Чимало радості приносить катання на ковзанах, на лижах чи на санчатах. Багато хто полюбляє бавитись в сніжки та ліпити сніговика. Але окрім таких веселощів слід пам’ятати правила безпеки, аби такий цікавий відпочинок не перетворився на трагедію.

Тому, 23 січня 2018 року рятувальники спільно із патрульними навідали учнів 3-6 класів Спеціалізованої школи № 134 гуманістичного навчання та виховання.

Головна тема заняття стосувалась обережності на зимових водоймах. Адже, біля школи знаходиться Фрунзенський канал. В цьому місці діти полюбляють бавитись та розважатись після шкільних занять. Тому, попередження рятувальників дітлахам були доречними. Рятувальники наголосили, основне і найголовніше правило – вихід на лід дітям без дорослих заборонено!

Взимку небезпека для дітей зростає в декілька разів, а отже батьки повинні якнайбільше приділити уваги власній дитині, аби знати, чим вона захоплюється, де проводить свій вільний час. Більшість трагічних випадків трапляється із-за неналежного виховання дітей, а можливо і через брак часу у батьків.

Також не обійшли і профілюючу тему рятувальників – пожежі у житлі. Дітлахів навчили, як себе поводити вдома та розповіли про можливу небезпеку виникнення пожежі. Навчили, як швидко покинути приміщення та, що перед цим необхідно зробити.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті