Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
20:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розпочався зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків

|«« «« »» »»|

18 січня у Дніпрі розпочався зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2004 – 2006 р. н. пам’яті тренера Олексія Бурцева.

Змагання проходитимуть 3 дні поспіль на базі «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з боксу та єдиноборств» ДМР. У них беруть участь 110 учасників з Дніпропетровської, Кіровоградської та Черкаської областей.

«Такі змагання відбуваються у Дніпрі вперше. Ми сподіваємося, що вони стануть традиційними. Для юних спортсменів дуже важливо відчути дух боротьби, випробувати свої сили, дізнатися про свої слабкі та сильні сторони у поєдинку. Можливо, деяким хлопцям саме цей чемпіонат відкриє шлях у великий спорт», – сказав заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Ці змагання є підготовкою до чемпіонату України. Два найсильніші спортсмени з кожної вагової категорії (а їх 21) поїдуть на всеукраїнські змагання. Це і буде головною нагородою для учасників», – розповів президент федерації боксу Дніпра Анатолій Відута.

Дніпровець Дмитро Гарпінич загалом провів вже 30 боїв, з них виграв – 25, проте сьогодні поступився своєму супернику на рингу:

«Вважаю, що сьогодні мені не вистачило впевненості. Суперник цього разу був сильний. Треба більше тренуватися та бути впевненішим».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті