Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ще три ЦНАПи Дніпропетровщини почали оформлювати біометричні паспорти

Ще три ЦНАПи Дніпропетровщини почали оформлювати біометричні паспорти

Ще три офіси ЦНАПів Дніпропетровщини запустили послугу з видачі біометричних паспортів – у Дніпрі, Кривому Розі та Слобожанському.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Вже шість ЦНАПів Дніпропетровщини запустили послугу з оформлення паспорту громадянина України у вигляді картки та біометричного закордонного паспорту. Ще три Центри підключають необхідне обладнання, - розповів Валентин Резніченко. – Загалом у ЦНАПах Дніпропетровщини можна отримати близько 200 адмінпослуг. Зручним сервісом користуються не лише у великих містах, а й в громадах та селах області».

Біометричні паспорти вже можна оформити у дніпровському ЦНАПі «Лівоборежний», Центрах адмінпослуг Олександрополя Солонянського району, Слобожанського Дніпровського району, у ЦНАПі Кривого Рогу та його філіях у Центрально-Міському та Інгулецькому районах міста.

Вже незабаром таку послугу планують запустити й у ЦНАПах Апостолового, Кам'янського та Нікополя – там саме підключають обладнання для видачі біометричних паспортів.

Загалом на Дніпропетровщині 56 ЦНАПів та їх філій. Це найбільше в Україні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


БАРБОС  (10.01.18 18:25): Лапшевесы...Оформляем дочке паспорт. Уже 2-й месяц. Справку ОТТУДА, чтобы взять справку ТУДА. Очереди, очереди, ругань, столпотворение. Контора, выдающая справки настолько засекречена, что даже на хваленой 2 GIS не отмечена. (Караваева, 13. Есть магазин, пос-терминал и пивбар. А "Відділ формування та ведення рєестру територіальної громади" та "Відділ обліку проживання фізичних осіб")не має навіть наружної вивіски!. Ксерокопии всего, что только можно засунуть в ксерокс. Электронные очереди...Отдельная статья. Бумаги, чтобы получить кусочек пластика извели ок. 50 листов. Сохранили лес типа. Во жизнь в электронную эру упростили... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті