Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
03:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень на застуду та грип захворіли майже 17 тисяч мешканців Дніпропетровщини

За тиждень на застуду та грип захворіли майже 17 тисяч мешканців Дніпропетровщини

За останній тиждень із скаргами на температуру, нежить та головний біль до лікарень області звернулося майже 17 тисяч людей. Це на 1,5 тисячі більше, ніж у попередні 7 днів.

Як захиститися від застуди та грипу – нагадали у департаменті охорони здоров'я ДніпроОДА.

«Щотижня кількість пацієнтів із застудою та грипом зростає, та епідемії немає. Наприклад, за останній тиждень маємо 17 тисяч хворих – і це на 10% більше, ніж у попередні сім днів», – зазначили у департаменті.

«Лідери» з захворюваності – Павлоград та Вільногірськ, а ось найменші показники – у Петриківському районі.

Серед пацієнтів більше дітей – майже 73%.

«Щоб вберегти себе та своїх близьких варто робити щеплення, – наголошують у департаменті. – Вони зміцнять імунітет та допоможуть уникнути ускладнень».

Придбати вакцину можна в аптеках області, проте прививатися потрібно лише у лікарні. Проконсультуватися щодо процедури можна з сімейним лікарем.

Не варто нехтувати й профілактикою – провітрювати приміщення, мити руки, правильно харчуватися.

«Якщо ж захворіли – залишайтеся вдома та викликайте лікаря. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих. Далі дотримуйтесь рекомендацій фахівця», – додали в департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ч  (14.12.17 02:49): Я не расист, но когда город Днепропетровск был закрытым городом, то болели меньше и переносили легче. А сейчас много понаехавших "загоревших" и как следствие всякие нехарактерные вирусы поставляются нам. Відповісти | З цитатою
Бугига-га  (13.12.17 12:18): Не знаю на сколько надо умножать эту цифру, т.к. большинство никуда не обращается. Смысл? Чем поможет врач при гриппе? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті