Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліція затримала нелегалів, які пограбували пенсіонерку

На Дніпропетровщині поліція затримала нелегалів, які пограбували пенсіонерку

Двох громадян Азербайджану затримали співробітники групи реагування патрульної поліції Криничанського ВП, коли вони намагалися втекти з викраденими грошима та горіхами.

15 листопада опівдні вони приїхали до с. Маломихайлівка Криничанського району для купівлі горіхів. 76-річній бабусі запропонували купити горіхи за ціною, значно вищою за ринкову. Після вдалої угоди, один з покупців, нібито сильно зворушений, поліз до бабці обніматися, при цьому витягнув з кишені всі отримані нею за горіхи гроші. Бабуся майже зловила злодія за руку, та чоловіки швидко з горіхами та грошима сіли до автомобіля й почали тікати. На галас потерпілої вибігли сусіди, які запам’ятали номер машини та подзвонили в поліцію.

Опрацювавши всі можливі варіанти відходу грабіжників, працівники групи реагування патрульної поліції заблокували їх на дорозі та затримали.

Чоловіки їхали в напрямку м. Кривий Ріг, де тимчасово мешкали. Підозрюваних доставили до Криничанського відділення поліції. Викрадені гроші вилучили.

Працівники поліції встановили, що з 2016 року чоловіки нелегально перебували на території України. Заробляли собі на життя випадковими підробітками. Одного з грабіжників до цього 6 разів примусово видворяли на батьківщину. Зараз злодіїв затримано в порядку ст. 208 КПКУ, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Їм загрожує від 4-х до 6 років позбавлення волі.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Доктор Хаус  (16.11.17 14:40): У нас этих нелегалов полная Озерка и все торгуют орехами и гранатовым соком Відповісти | З цитатою
Вася Гебельс с Пушкина  (16.11.17 14:23): Проросійські жидокомуняки Відповісти | З цитатою
777  (16.11.17 13:24): 4427 грн. Бабушка наторговала за орехи или азербайджанских "нелегалов", которые вытащили из кармана бабушки? К чему фото денег? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті