Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
19:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На території Дніпра поліцейські виявили 7 нелегалів

На території Дніпра поліцейські виявили 7 нелегалів

Три громадянина Республіки Конго та чотири громадянина Туркменістану незаконно жили та працювали у м. Дніпро. Нелегалів затримали співробітники Управління превентивної діяльності та патрульні.

6 листопада на роботах з утеплення фасаду на центральній вулиці міста вони помітили темношкірого чоловіка. При перевірці документів виявилося, що ще у 2016 році у нього закінчився строк дії посвідки на проживання. Хлопець у 2011 році приїхав до України для навчання у медичному закладі, у 2016 році був відрахований, однак повертатися на Батьківщину не поспішав. Чоловіка доставили до Соборного відділення поліції м. Дніпра. Допомогти товаришу до відділення поліції прийшов його співвітчизник з дівчиною. Як виявилося, вони вже закінчили навчальний заклад і також продовжили нелегально проживати на території м. Дніпра.

Встановлюючи всі обставини події, виявилося, що нелегали підробляли на виробництві з виготовлення кондитерських виробів. 8 листопада після закінчення робочої зміни з території підприємства вийшли працівники, серед яких поліцейські виявили ще 4 особи з іншої країни. Виявилося, що всі вони – громадяни Туркменістану, проживають на території України на законних підставах, але не мають дозволу на роботу.

Всіх затриманих притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП. Протягом 30 діб їх примусово повернуть на Батьківщину. До адміністративної відповідальності притягнуто власників квартири, де незаконно проживали громадяни Республіки Конго. Вони мають сплатити штраф у розмірі 5 тис. гривень. Також до адміністративної відповідальності за ст. 204 КУпАП притягнуто працівників кадрового підрозділу, які допустили роботу на підприємстві без оформлення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ґебельсам пукінаЗсавушкіна55  (12.11.17 11:27): А вот Конго (именно Республика Конго а не Заир), живет намного богаче Украины. Там и уровень жизни повыше, и нефть есть, и дома строят, китайцы там железную дорогу построили, где бегают наши крюковские вагоны, произведенные в Чэнду. Там современный нефтяной и грузовой порт. Дороги особенно в Браззавиле как в Германии. В городе Порт-Нуар строятся небоскребы. Даже столица Зимбабве Хараре - самой нищей страны Африки (где к слову уровень роста экономики превышает украинские показатели в 8 раз) выглядет круче Киева Відповісти | З цитатою
Рита  (12.11.17 11:22): Наверное этих парней не угодил чем-то Сапармурат Ниязов или ныне правящий Гурбангула Бердымухаммед, видать хотели жить по-западному. Я жила в Ашхабаде, работала в строительной компании в отделе технического надзора. Город шикарный! да, страна закрытая, зато там чистота и незагажено, и правильно, нефиг шастать! Туркмены хранят свою самобытность. У них нет ночных клубов, у них нет блуда (100 ударов плетьми), нет пьянства (80 плетей), нет краж (отрежут пальцы), нет наркотиков (повесят) и нет супружеских измен (побивание камнями). да, дико, как в Саудовской Аравии или Иране, но зато страна не отстает от них в плане развития! Там живут как в Ливии во времена Каддафи:
- нет налогов, газ, вода, свет - бесплатные
- бензин дешевле воды потому там все ездят на американских тачках
- медицина, образование - бесплатно
- 50000 баксов на счет при рождении ребенка, замуж можно с 14 выходить
- самая безопасная страна на постсоветском пространстве
- на развитие бизнеса государство дает 100000 бак
Відповісти | З цитатою
Патрик  (09.11.17 20:05): Последнее время очень много новостей про нелегалов в Днепре. Наверное пытаются донести до народа что страна процветает..Мол вы еще ездите в европу на заработки??)) Европа уже ездит к нам работать.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті