Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
20:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОДА запрошує сім'ї загиблих АТОвців до кардіоцентру на безкоштовні обстеження

ДніпроОДА запрошує сім'ї загиблих АТОвців до кардіоцентру на безкоштовні обстеження

ДніпроОДА запрошує батьків та дружин загиблих учасників АТО пройти медогляд в обласному центрі кардіології та кардіохірургії.

Окрім лабораторних та апаратних досліджень, на них чекатимуть консультації висококваліфікованих фахівців та високоточне дослідження серця – коронарографія. Всі обстеження – безкоштовні. Про це стало відомо під час прес-конференції у ДніпроОДА.

«Члени родин загиблих бійців потребують особливої уваги до свого здоров'я. Важливо вчасно виявити проблему, особливо якщо йдеться про серцево-судинні захворювання. Тому організували для них комплексний медогляд в обласному кардіоцентрі – він цілком безкоштовний», – повідомила координатор Центру допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

Обстеження стартуватимуть 6 листопада й триватимуть до кінця місяця. Медогляди пройдуть мешканці міст – Дніпра, Новомосковська, Синельникового та районів – Магдалинівського, Солонянського, Дніпровського, Новомосковського, Синельниковського. Організовуватимуть та підвозитимуть всіх бажаючих – райадміністрації та міські ради.

«Медогляди мешканців інших районів області продовжимо вже у грудні. У разі сезонної епідемії грипу чи ГРВІ – у січні», – заявив заступник директора департаменту охорони здоров'я ДніпроОДА Олексій Григорук.

Для членів родин загиблих АТОвців організують лабораторні, радіологічні, кардіологічні та ультразвукові дослідження. Вони зможуть також консультуватися з висококласними фахівцями – кардіологом, ендокринологом, невропатологом, гастроентерологом, пульмонологом.

«Після повного обстеження пацієнт отримає кваліфікований висновок щодо стану здоров'я та рекомендації – які слід приймати ліки чи якої дієти притримуватися. У разі потреби його направлять на додаткові обстеження до інших медзакладів», – розповіла директор обласного центру кардіології та кардіохірургії Олена Лугова.

У кардіоцентрі можна буде пройти й коронарографічне обстеження, під час якого за допомогою спеціального апарата досліджуються серцеві судини.

«У такий спосіб ми можемо вчасно виявити ураженість судин та найголовніше – попередити ішемічну хворобу серця. Це найрозповсюдженіше захворювання у нашому регіоні після гіпертонії», – додала Олена Лугова.

Медогляди проходитимуть по буднях за графіком – з 8:00 до 18:00. Пацієнтів супроводжуватиме медпрацівник, тому в черзі стояти не доведеться, запевнила Олена Лугова.

Записатися на медогляд можна у центрі допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА. Додаткова інформація – за телефоном: 068 679 89 61.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Имя любимое мое  (04.11.17 10:57): Пагадите) медреформа?... им за МОЙ счет бесплатно, мне за МОЙ счет платно? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті