Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
00:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Максим Нефьодов: Дніпровський ЦНАП «Лівобережний» – один з найкращих в Україні

Максим Нефьодов: Дніпровський ЦНАП «Лівобережний» – один з найкращих в Україні

Дніпровський лівобережний центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) є одним з найкращих у країні.

Про це заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов під час візиту до Дніпра.

«Дніпровський лівобережний ЦНАП є одним з найкращих в Україні. Зокрема завдяки тому, що тут об’єднана робота Центру надання послуг та сервісного центру МВС. Те, що цей ЦНАП у Дніпрі відвідує близько 13 тис. людей щодня, а прийом однієї особи займає менше 10 хвилин – дуже гарний показник. ЦНАПам по всій країні залишається лише мріяти про такий сервіс, тож досвід Дніпра слід поширювати на всю Україну», – підкреслив заступник міністра.

Він також додав, що зараз у Лівобережному ЦНАПі надається 250 послуг і вже незабаром тут можна буде отримати паспорт у вигляді ID-картки.

Як відомо, мережа Центрів надання адміністративних послуг розвивається в Україні з 2008 року. Станом на літо 2017 року в нашій державі працює 701 ЦНАП.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (10.10.17 10:58): Если бы чиновники туда как все ходили ,то давно работа там и не только была отлажена Відповісти | З цитатою
Не похоже.  (09.10.17 20:48): Та чем он там лучше,не смешите...Справку о составе семьи-отсылают в другое место,прописать ребёнка-это не у нас...понасаживали клоунов,те ничего не знают,это не у нас и т.п Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті