Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Слобожанському «з нуля» будують сучасний спорткомплекс

|«« «« »» »»|

У Слобожанському на Дніпропетровщині будують сучасний спорткомплекс. 250 дітей і дорослих на день зможуть займатися улюбленими видами спорту та відвідувати СПА-процедури.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Слобожанська об'єднана громада – яскравий приклад ефективності децентралізації. Там вже побудували садочок на 220 місць, який минулоріч відкрив Президент України Петро Порошенко. Цього року зводять житловий будинок на 106 квартир та будують спортивний комплекс», - зазначив Валентин Резніченко.

Загальна площа спорткомплексу 2,7 тисяч квадратних метрів. Вже звели триповерхову будівлю, вкрили її дахом, зробили перекриття. Залишилося виконати внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи, зробити благоустрій території.

«Спорткомплекс – наша надія, яка дасть поштовх для розвитку фізичної культури. Ми про нього дуже давно мріяли. Тепер завдяки підтримці ДніпроОДА втілюємо цей проект», - розповів голова Слобожанської селищної ради Іван Камінський.

За його словами, в Слобожанському спорткомплексу не було ніколи. Діти, які займаються в секціях, та дорослі спортсмени відвідують залу при школі. Там немає необхідних умов та обладнання.

«Маючи спорткомплекс, ми зможемо повноцінно готувати команди до змагань. Розширимо і кількість секцій, і тренерський склад», - поділився головний спеціаліст комунального закладу «Спорт для всіх» Віталій Гладиш.

Тренажерну залу, заняття з фітнесу, йоги та гімнастики зможуть відвідувати всі бажаючі – як мешканці Слобожанського, так і навколишніх населених пунктів. У великому залі ігрових видів спорту можна буде грати в баскетбол та волейбол. У спорткомплексі також розмістять кав'ярню, сауну, масажні кабінети, сучасні душові та роздягальні, поруч із закладом побудують зелені зони, зручні стоянки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Николай  (03.10.17 12:01): Где это??
Гугл не нашёл Слобожанское в Днепропетровской области...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті