Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
10:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА литовському консулу Віталію Півняку вручили президентську нагороду

У ДніпроОДА литовському консулу Віталію Півняку вручили президентську нагороду

Почесного консула Литви у Дніпрі Віталія Півняка відзначили нагородою Президента України – «За гуманітарну участь в АТО».

За словами заступника голови ДніпроОДА Володимира Юрченка, саме завдяки литовському консульству в області вдалося втілити важливі програми з підтримки АТОвців.

«Литва – надійний партнер України і, зокрема, Дніпропетровщини. Разом ДніпроОДА та литовське консульство втілюють безліч важливих проектів для переселенців, АТОвців та їхніх рідних. Бійці їздять до прибалтійської країни на реабілітацію, їхні діти – на навчання. Приймає Литва й українських психологів та психотерапевтів, аби поділитися своїм досвідом у подоланні важких стресів», - розповів Володимир Юрченко.

Віталій Півняк відзначив: отримати таку нагороду – велика честь.

«Литва однією з перших протягла руку допомоги Україні. На Дніпропетровщині працює дуже багато програм: гуманітарних, медичних, навчальних. Я, як консул, керую цими програмами та втілюю їх в життя. Така відзнака – висока оцінка моєї роботи», - поділився Віталій Півняк.

Нагороду «За гуманітарну участь в АТО» передали й Рамунасу Шерпатаускасу - литовському військовому. Він з власної ініціативи допомагає воїнам АТО, які приїжджають до Литви на реабілітацію.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті