Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ще у двох ЦНАПах області запрацювала система електронної черги

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині систему електронної черги запровадили ще у двох Центрах надання адмінпослуг. Встановити програмні комплекси в Новомосковську і Томаківському районі вдалося завдяки співпраці ДніпроОДА та німецької урядової організації GIZ.

«Робимо адмінпослуги більш доступними для людей – для цього відкриваємо нові ЦНАПи та постійно працюємо над їх вдосконаленням. Одна із новинок – електронна черга. Завдяки підтримці GIZ такі програмні комплекси встановили вже у семи ЦНАПах області, останні два – в Новомосковську та Томаківському районі», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Принцип електронної черги простий: спеціальний термінал видає кожному відвідувачу талончик з номером, коли ця цифра засвітиться на моніторі – можна підходити до адміністратора.

«Відвідувачам таке нововведення подобається, нам також. Робочий процес став більш організований, а можливість конфліктів у черзі знизилась до мінімуму», – розповіла заступник начальника Новомосковського ЦНАП Ольга Латун.

Укомплектування Новомосковського ЦНАПу програмним забезпеченням та технікою обійшлося компанії GIZ у понад 130 тисяч гривень.

«Сподіваємося, ця матеріально-технічна допомога забезпечить своєчасне та ефективне надання послуг як для місцевого населення, так і для внутрішньо переміщених осіб, а також підвищить якість послуг, що надаються місцевими органами влади», – сказав координатор проектів GIZ у Дніпрі Володимир Гарасюк.

Контакти всіх ЦНАПів та перелік послуг – на сайті Регіонального віртуального офісу електронних адміністративних послуг області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Игорь  (08.08.17 21:01): Отсидел я очередь в одном таком центре(Яворницкого 75), сделали хорошо но не до конца
Нет принтера, не правильное отображение на электронном табло. ( 10 оператор в 1 кабинете, а не во 2-ом), пустых бланков чтобы оставить отзыв нет, да и женщине при входе можно быть немного поприветливее,
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті