Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
16:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Минулого тижня Муніципальна варта Дніпра виявила понад 300 літрів незаконного алкоголю

Минулого тижня Муніципальна варта Дніпра виявила понад 300 літрів незаконного алкоголю

Муніципальна варта Дніпра продовжує боротьбу із незаконним продажем алкоголю у торговельних мережах міста та стихійною торгівлею у невстановлених місцях.

Так, із 31 липня по 4 серпня інспектори комунального підприємства виявили на території міста 341 л незаконних алкогольних напоїв та 150 пачок тютюнових виробів. Муніципальна варта, взаємодіючи з Національною поліцією, вилучила 160 л горілки, 173 л пива, 8 л віскі.

За фактами незаконної торгівлі алкоголем мешканці Дніпра можуть звертатися до чергової частини Муніципальної варти за номером +380 (67) 627 81 62.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Місцевий  (07.08.17 17:18): Хлопці, хтось казав, що Дніпро - місто без околиць. Приїдьте вже на ж/м Кр. Камінь та Покровський. Пройдіться навколо станції метрополітену. Ви там знайдете десятка два незаконних "наливайок". Під різними вивісками - Золота Осінь, Егор, фрукти-овочі та інші. Влада вже вкотре змінюється, а вони продовжують труїти сурогатом. На наступних виборах буду голосувати за того, хто покладе цьому край!!! Відповісти | З цитатою
Лысенко  (07.08.17 17:02): А у охранной фирмы есть полномочия такие? Мне тоже можно создать охранное чп и производить обыски? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті