Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підприємці з Туреччини завітають восени на бізнес-форум до Дніпра

Підприємці з Туреччини завітають восени на бізнес-форум до Дніпра

Восени представники бізнес-кіл Туреччини завітають на профільний форум до Дніпра. Домовленості про це було досягнуто під час зустрічі директора «Агентства розвитку Дніпра» Володимира Панченка та експерта CMD Ukraine Ігоря Гужви з президентом Міжнародної спілки бізнесменів України та Туреччини (TUID) Бураком Пехвиланом.

Попередню згоду на участь у заході вже отримано від 20-ти турецьких бізнесменів.

Сторони обговорили актуальні питання розвитку торгово-економічних відносин та інвестиційної співпраці. Особливу увагу було зосереджено на ініціативі «Агентства розвитку Дніпра» щодо створення сучасного мультинаціонального індустріального парку в Дніпрі. За словами Бурака Пехвилана, «…безумовно, така ініціатива має абсолютно всі шанси на успішний запуск – не лише у формальному сенсі, а й у практичному».

Наразі учасники зустрічі намітили план спільних дій, який передбачає об'єднання зусиль, досвіду та ресурсів обох країн з метою започаткування інноваційного виробництва нових товарів на основі R&D (Research&Development). Також досягнуто абсолютної згоди у поглядах на майбутній розвиток українсько-турецьких відносин, зокрема стосовно доцільності інтенсифікації торгово-виробничої кооперації на засадах забезпечення високоякісною продукцією, в першу чергу, понад 120-мільйонного українсько-турецького ринку з перспективою виходу на ринки третіх сторін, зокрема ЄС.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті