Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
16:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська міська рада привітала 121-й окремий полк зв’язку військової частини А 1214 із 76-ю річницею з дня формування

Дніпровська міська рада привітала 121-й окремий полк зв’язку військової частини А 1214 із 76-ю річницею з дня формування

28 липня у сел. Черкаське пройшли урочисті збори з нагоди 76-ї річниці створення 121-го окремого полку зв’язку військової частини А 1214.

Привітав керівництво та особовий склад частини начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи управління громадського порядку департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Віталій Крячун. Представник мерії вручив військовикам пам’ятні знаки «Захиснику Вітчизни», грамоти та подяки від міського голови Дніпра Бориса Філатова.

«Від імені мера Дніпра Бориса Філатова та Дніпровської міської ради вітаю з 76-ю річницею формування 121-го окремого полку зв’язку військової частини А 1214! Ви обрали благородну професію військовослужбовця, захищаєте нашу країну. Ваша частина у складний для України час у перших рядах стала на захист держави, відстоюючи її незалежність і територіальну цілісність. Мужність, героїзм, відданість військовому обов’язку демонструють нині воїни-зв’язківці в АТО. Низький уклін усім ветеранам та вічна пам'ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче – своє життя – за мир і спокій на рідній землі. Мешканці Дніпра вдячні вам за служіння. Дякуємо кожному за вірність присязі. Доброго здоров’я, сили, оптимізму, миру, злагоди вашим родинам. Слава Україні!» – сказав Віталій Крячун, звертаючись до військових.

Після церемонії нагородження учасники заходу вшанували пам'ять загиблих в АТО військових полку хвилиною мовчання, а також поклали квіти пам’яті та шани до однойменного пам’ятника на території військової частини. Один із нагороджених – заступник командира 121-го окремого полку зв’язку Всеволод Кіріченко.

«Відзначаємо черговий день народження нашої військової частини, яка була створена у 1941 році. За ці роки вона пройшла славетний шлях, беручи участь у Другій світовій війні, інших військових операціях, а зараз – в АТО. Військовим, які служать сьогодні, ветеранам нашого полку – велика вдячність за їхню службу», – наголосив військовослужбовець.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (28.07.17 13:49): Данный полк много лет базировался на Короленко, потом его разрушили и остатки в лес отправили. Землю там явно кто-то поимел. А теперь прям такие поздравления.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті