Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Капітальні ремонти доріг та лікарні, реконструкція навчально-виховного комплексу та будівництво дитсадка. На якій стадії проекти – у щотижневому ТОП-5.

Завершили капремонт вулиці Шевченка – однієї з центральних у селі Катеринівка Покровського району. Нині тут якісне асфальтове покриття. Цією дорогою їздить шкільний автобус, який підвозить дітей до школи та дитсадка.

У селі Болтишка Криничанського району оновлюють вулицю Веселу. Мешканці місцевих приватних будинків скаржилися на глибокі ями, через які до них не могла проїхати швидка. Більше половини робіт ремонтники вже виконали.

На стадії завершення – капремонт терапевтичного корпусу Верхньодніпровської районної лікарні. Підрядники повністю замінили вікна та двері й уже завершили оздоблювальні роботи. Залишилося лише встановити металеві решітки на вікна.

У Верхньодніпровському районі також розпочали реконструкцію Верхівцевського навчально-виховного комплексу № 1. Ремонтники вже роблять нову покрівлю та облаштовують коридори. У всіх приміщеннях навчального комплексу встановлять нові системи опалення та водопостачання.

У Підгороднему Дніпровського району біля школи № 4 зводять новий дитсадок на 115 дітей. Підрядники вже залили фундамент і балки, зробили гідроізоляцію. Наразі проводять зворотну засипку ґрунту, заливають підпірну стінку й колони. Загальна площа майбутнього дошкільного закладу – 1,5 тисячі квадратних метрів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті