Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
13:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі проходить День спорту для АТОвців та волонтерів

У Дніпрі проходить День спорту для АТОвців та волонтерів

Сьогодні у Дніпрі на базі спорткомплексу «Олімпія+» проходить День спорту для демобілізованих учасників АТО, волонтерів та членів їх родин. У складі 6 команд вони змагаються у грі в волейбол та футбол.

Захід ініціювала громадська організація «Народна армія» за особистої підтримки голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова.

«Спорт - це символ чесної боротьби за прозорими правилами, де перемагає найсильніший. Учасники АТО свого часу свідомо, чесно пішли відстоювати та захищати нас, чим показали приклад патріотизму та жагу до перемоги. Тому їх громадянський приклад є взірцем для кожного з нас. Підтримка учасників АТО і волонтерів – один з наших пріоритетів. Проведення заходів,які об’єднують бійців та тих, хто їх підтримує - волонтерів – це корисна та потрібна ініціатива. Я не міг не підтримати такий підхід. Тим більше, що розвиток фізичної культури та спорту – напрямок нашої роботи і наше завдання культивувати здоровий спосіб життя у суспільстві, серед молоді, - зазначив Гліб Пригунов.

За словами організаторів змагань, голови ГО «Народна армія» Олександра Островського та учасника АТО Андрія Городецького, подібні заходи ще більше об’єднують учасників бойових дій і волонтерів та допомагають АТОвцям швидше повернутися до життя в мирних умовах, побороти післявоєнний стрес та адаптуватися до життя у соціумі без війни.


Gorod.dp.ua на Facebook.


обосравшийся турчинов  (01.07.17 21:15): АТОшники--авако-турчиновские отбросы которых пожалели ополченцы.
Волонтеры--шакалы падальщики поганое ворье от которых падалью несет.
Эти уроды рещили побаловаться мячиком
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті