Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підсумки тижня від ДніпроОДА

Підсумки тижня від ДніпроОДА

Відпочинок дітей у літніх таборах, оздоровлення АТОвців у санаторіях та реабілітаційних центрах, поповнення єдиного реєстру демобілізованих, квартири для родин наших захисників.

Про зроблене та плани на майбутнє під час щотижневого публічного звіту в ДніпроОДА розповіла радник очільника області Ольга Горб.

Цьогоріч у дитячих центрах Дніпропетровщини та України відпочинуть майже 190 тисяч хлопчиків та дівчаток, практично половина з них – діти АТОвців, сироти, інваліди, малі з багатодітних родин, розповіла Ольга Горб. На сьогодні 1,5 тисячі дітей регіону вже оздоровилися.

АТОвці області продовжують відновлювати сили в реабілітаційному центрі Дніпра – цьогоріч тут побували близько трьох сотень захисників.

«Незабаром демобілізовані області зможуть проходити реабілітацію за єврозразком ще в одному реабілітаційному центрі. Його облаштовують на базі «Солоного лиману», – зазначила Ольга Горб.

Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА виповнилося два роки. За цей час Центр підтримав майже 15 тисяч бійців, реалізував понад 60 соціальних проектів.

Цьогоріч власниками нових домівок стали родини 34 загиблих та важкопоранених бійців АТО, ще вісім обирають квартири. Кошти на придбання житла області виділила держава.

З початку року близько 50 тисяч відвідувачів оглянули внутрішню та зовнішню експозиції першого в Україні Музею АТО, а унікальну Алею пам’яті за місяць від її відкриття відвідало близько п'яти тисяч мешканців та гостей області. У День Конституції України, 28 червня, також повідомила Ольга Горб, від Фестивального причалу Дніпра відшвартується регата «Козацький шлях». 30 яхт із Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської та Одеської областей подолають півтисячі кілометрів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті