Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завершився фестиваль блогерів «Дніпровський пост»

|«« «« »» »»|

16-18 червня у Дніпрі в рамках програми мера Бориса Філатова «Культурна столиця» проходив фестиваль блогерів «Дніпровський пост». Участь у ньому взяли понад 30 авторів із різних куточків України.

«Фестиваль відбувся. Він був знаковим, цікавим. Такого формату в Україні ще не було. Головними героями цього заходу стали наше місто та наші люди. Зали завжди були повні. На нас дивилась вся Україна. Ми обговорювали разом із дніпрянами дуже різноманітні, гострі та цікаві питання, пов'язані не лише з політикою», – зазначив позаштатний радник міського голови з питань культури Євген Гендін.

Загалом протягом трьох днів у рамках фестивалю на різних локаціях пройшло сім панелей, під час яких ішлося про інновації, економіку, бізнес, АТО, Донбас, Крим, політику, інформаційну війну тощо. В захваті залишилися всі.

«Інтернет створює закриті спільноти, які між собою не перетинаються. Соціальні мережі в цьому сенсі подекуди – історія не про взаємопроникнення, а про ізоляцію. І таке спілкування офлайн – це дотик до реальності, нагадування про те, що необхідно виринати з цієї мережевої ілюзії, щоб просто розуміти, що інші люди відрізняються від тебе або й взагалі перебувають по інший бік ідеологічних барикад», – вважає журналіст та блогер Павло Каразін.

Інтернет-автори зазначили, що обов'язково напишуть про фестиваль і про Дніпро.

«Дуже цікаво було спостерігати, що відбувається навколо нас. Я напишу про зустріч із Філатовим. Також я планую з'їздити в одне місце – це пов'язано з могилою одного героя. Також буде загальний огляд про фестиваль. Мені сподобалося. Найбільше – кількість людей, які прийшли», – сказав блогер Горький Лук, який і придумав назву фестивалю.

Крім того, гості відзначили високий рівень організації фестивалю.

«Найцікавіше – аудиторія. Те, що була повна зала, – найважливіше. Організація шикарна. Для міста – це важлива подія, адже кожне місто прагне, щоб у ньому відбувались якісь заходи», – сказав журналіст Роман Скрипін.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Виктор  (20.06.17 23:55): Фестеваль лизунов параши ))) Відповісти | З цитатою
Работа - не волк..  (20.06.17 07:53): Всё-равно,- затылки.. Відповісти | З цитатою
Кю!  (20.06.17 06:25): 30 фестивалящих + Боря!
"Эх, прокачу!" (с)
Відповісти | З цитатою
имхо  (19.06.17 15:48): фестиваль болтунов и бездельников. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті