Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські м. Дніпра затримали рибалок, які незаконно виловили понад 140 кг риби

Поліцейські м. Дніпра затримали рибалок, які незаконно виловили понад 140 кг риби

На річці Дніпро поліцейські спільно з інспекторами рибної охорони затримали браконьєрів, які вже не вперше займаються незаконним виловом риби.

8 червня на світанку під час проведення профілактичних заходів по боротьбі з браконьєрством на річці Дніпро поліцейські помітили двох чоловіків. Чоловіки на човні за допомогою рибальських сіток та електровудки виловлювали рибу.

«Рибалки незаконно виловили понад 140 кг різноманітної риби, а саме короп, щука, карась, плітка, товстолобик, білий амур. Усю виловлену рибу браконьєри хотіли продати місцевим жителям. Згідно з таксою, затвердженою Кабінетом Міністрів України, водним живим ресурсам завдано збитків на суму 49 тис. гривень. Риба була вилучена та передана на реалізацію.

Також у браконьєрів поліцейські вилучили човен з мотором, на якому вони здійснювали незаконне рибальство та рибальські сітки з електровудкою» – розповів начальник відділення поліції у річковому порту Амур-Гавань майор поліції Віктор Лагутін.

Поліцейські затримали чоловіків та доставили їх до відділення поліції у річковому порту Амур-Гавань для з’ясування обставин справи. Ними виявились місцеві жителі раніше судимі за незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом 35 та 36 років.

За даним фактом у слідчому відділенні річкового порту Амур-Гавань відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Браконьєрам загрожує покарання у вигляді штрафу від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3-х років.






Gorod.dp.ua на Facebook.


123  (09.06.17 21:35): Я не понимаю смысла ловить для еды в этом болоте рыбу. Рыбалка - это спорт, элемент отдыха и приятного времяпрепровождения с природой. Поймал-сфоткал-отпустил. Відповісти | З цитатою
Амурский  (09.06.17 16:50): Пока задержали, оформляли, поштучно выкладывали для фоток время ушло достаточно. При такой жаре что передали на реализацию? Відповісти | З цитатою
777  (09.06.17 16:32): Бизнесмены хреновые. Утопить их. Для семьи не ловили. Для базара Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті